Do heeft de Mexicaanse griep!


Dominique Rijpma van Hulst, beter bekend als zangeres Do, heeft de Mexicaanse griep. Ze zou al acht dagen dagen ziek op bed liggen. De ‘Heaven’-zangeres krijgt geen medicijnen, de griep moet vanzelf weer overgaan. De moeder van Do zou dit aan SBS Shownieuws bevestigd hebben.De zangeres hoopt over een week weer de oude te zijn. Do hoopt dan deel te kunnen nemen aan de opnames van het Kerststerrencircus.

Lees ook:Video: Moeder Jan Smit doet een boekje open
Lees ook:Vrouw Tony Blair heeft Mexicaanse griep!
Lees ook:Gallyon van Vessem heeft Mexicaanse griep
Lees ook:Susan Boyle stopt
Lees ook:Zoon Rene Froger (Maxim) heeft mexicaanse griep

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>