Video: Twilight-acteur Robert Pattinson liet fan strippen!

Premiere Of Summit Entertainment's "The Twilight Saga: New Moon" - Arrivals


Twilight hunk Robert Pattinson heeft een meisje laten strippen voor hem. De Brit, die vampier Edward Cullen speelt in Twilight, zegt dat hij geschockeerd was dat een vrouwelijke fan deed wat hij zei tijdens een signeersessie.

Robert vertelt: “Ik had er zo’n 500 handtekeningen op zitten en je hebt maar tien seconden met elke persoon. Toen kwam dit meisje en zei “Wat kan ik doen om je aandacht te krijgen”. Dus ik zeg voor de grap: “Trek je kleren maar uit”. En dit deed ze nog ook!” Het meisje werd door de security afgevoerd. Robert zegt zich erg rot en schuldig te hebben gevoeld. Hij vertelde dit in de show van Ellen Degeneres.

Tijdens het interview met Ellen Degeneres vertelde hij ook dat hij voordat hij de rol in Twilight kreeg overwoog te stoppen met acteren. Gelukkig voor de dames heeft hij dit niet gedaan… Zie de clip uit de show hieronder.

Lees ook:Heidi Klum uit de kleren bij Ellen DeGeneres
Lees ook:Jennifer Aniston test Vibrator BH (zie video!)
Lees ook:Filmpje: P. Diddy praat over Rihanna en Chris Brown
Lees ook:Twilight babe Ashley Greene in bodypaint bikini
Lees ook:Twilight actrice liever naakt!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>