Cheryl Cole verleidelijk in Harper’s Bazaar

Oeh, wat zal ex-man Ashley Cole balen als hij deze foto’s ziet! Cheryl lijkt qua uiterlijk in ieder geval niet te lijden onder de scheiding van de voetballer. In de nieuwe editie van Harper’s Bazaar ziet ze er verleidelijker en mooier uit dan ooit.


De mooie zangeres Cheryl Cole schittert niet alleen op de cover, maar ook in een waanzinnig mooie zwart/wit reportage in het blad, gemaakt door fotograaf Alexi Lubomirksi. Cheryl start vanaf morgen haar tour als supportact voor de Amerikaanse band The Black Eyed Peas en staat morgen ongetwijfeld stralend op het podium in Dublin.

In het interview in Harper’s Bazaar laat ze weten dat ze haar meeste aankopen online doet, omdat ze een hekel heeft aan de onflaterende lampen in pashokjes. Shoppen vindt ze dan ook stressvol. En dat voor iemand die deze week nog de Meest Sexy Vrouw ter Wereld werd gekozen… Zie enkele foto’s van Harper’s Bazaar hieronder. De Harper’s Bazaar met Cheryl Cole ligt vanaf 6 mei in de winkels.

Foto’s: Harper’s Bazaar

Lees ook:Victoria Beckham op cover Harper’s Bazaar
Lees ook:De 10 meest sexy vrouwen ter wereld (zie foto’s!)
Lees ook:Knap glamourkonijn zoekt fijn thuis
Lees ook:Kim Kardashian uit de kleren voor Harpers Bazaar
Lees ook:Cheryl Cole sexy in kalender fotoshoot

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Cheryl Cole verleidelijk in Harper’s Bazaar

  1. Pingback: Tweets die vermelden Cheryl Cole verleidelijk in Harper’s Bazaar | Glamour -- Topsy.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>