Huwelijk Yolanthe en Wesley in Italië voltrokken

Op 7 april gaven Yolanthe en Wesley elkaar al het ja-woord voor de Nederlandse wet. Maar nu is het kerkelijke huwelijk ook een feit: het huwelijk tussen Wesley Sneijder en Yolanthe Cabau van Kasbergen is zojuist in het kerkje van Castel Monastero voltrokken. Yolanthe verscheen om 16.00 uur in een koets met zes paarden bij het kerkje.

Haar broer Xavier liep met de bruid aan de arm het kerkje in en gaf haar vervolgens weg aan voetballer Wesley Sneijder. Yolanthe droeg een mooie spierwitte klassieke jurk van Maria Karin. De jurk had een strak lijfje, drie lagen en liep uit in een korte sleep. Ook droeg Yolanthe een lange sluier en een simpel boeket met witte rozen.

Wesley arriveerde in een witte, klassieke Rolls Royce en droeg een lichtblauw, glimmend pak. De broers droegen lichtgrijze pakken met een lila stropdas en de bruidsmeisjes waren gekleed in lila. Alles in pastel dus. Zie hier enkele foto’s! En hier nog meer foto’s!

(De foto hierboven is uit de campagne van Livera, de trouwfoto’s vind je hier).

Volg Glamourblog ook op Twitter!

Lees ook:Wesley Klein treedt op tijdens huwelijk Yolanthe en Wesley
Lees ook:‘Niet Maria Karin maar Mary Borsato maakte jurk Yolanthe’
Lees ook:Wesley Sneijder heeft Yolanthe ten huwelijk gevraagd!
Lees ook:Maria Karin ontwerpt jurk Yolanthe Cabau van Kasbergen
Lees ook:Yolanthe viert vrijgezellenfeest in café Nol (zie video!)

30 Reacties // Reageer

30 thoughts on “Huwelijk Yolanthe en Wesley in Italië voltrokken

 1. Pingback: Wesley Klein treedt op tijdens huwelijk Yolanthe en Wesley | Glamour

 2. Pingback: Zie de foto’s van het huwelijk van Yolanthe en Wesley hier! | Glamour

 3. sophie

  Ik zou me doodschamen als ik voor zoveel geld zou trouwen. ja geldgeil, dat is ze of zijn ze. Volgens mij is die Wesley gehersenspoeld en besmet met het kabouw van kasbergen virus.
  Ze staan totaal niet stil bij alle armoede en honger dat in de wereld is en gaan gewoon meer dan een miljoen uitgeven aan een bruiloft, kan het niet gewoon? Kan ook gezellig zijn hoor. Ik zou mijn geweten horen spreken, maar hebben zij wel een geweten, ik vraag het mij af????

    /   Reply  / 
 4. Robine

  Zei is inderdaad een Geldwolf en ik geef deze huwelijk dan ook minimaal 2 jaar en dan gooit ze Wesley ook aan de kant voor iemand anders die meer geld heeft! Hij is gewoon blind van de liefde en ziet niet dat ze een spel met hem speelt. zie maar bij Jan Skint wat van onmens ze wel niet was!

    /   Reply  / 
 5. Monique

  Goh, wat een oordelen, dames.Ik heb altijd begrepen dat Yolanthe en Wesley erg vrijgevig zijn en veel mensen mee laten genieten in hun rijkdom. Het lijkt me logisch dat ook de goede doelen hierbij niet vergeten zullen worden.

    /   Reply  / 
 6. sophie

  ach monique, hoe naief kun je zijn.

    /   Reply  / 
  1. Robine

   Ja of niet he! het valt mij gewoon altijd op dat als je iets zegt waar ook nog waarheid in zit dat er altijd mensen zijn zoals deze twee die dan gelijk er helemaal van onderste boven zijn!

     /   Reply  / 
 7. Bas

  tjongejonge wat een trieste jaloerse reacties…..!!!
  Yolanthe werkt erg hard en kan zichzelf meer dan goed onderhouden,
  zij zijn een absoluut goed voorbeeld van trouwen om de liefde!
  ze hebben de bruiloft op hun manier gevierd van hun eigen geld!
  de kans dat hun huwelijk het niet redt is 33%[statistisch gezien] maar voor nu houden zij veel van elkaar en hopelijk zal dat altijd zo blijven,ik gun iedereen hun geluk ,monique, je hebt absoluut gelijk, maar helaas zijn er altijd mensen die een ander alleen dingen misgunnen, mijn advies:stop al die energie in je eigen relatie of ga een cursus nederlands volgen met de tijd die je normaal gebruikt om iemand af te kraken…

    /   Reply  / 
  1. Robine

   Waarom moet iemand Jaloers zijn omdat hij of zij jou mening niet deelt? iedereen mag hun eigen mening geven en dat ook zeker uiten, dan hoef je niet gelijk jaloers om te zijn! er zijn zeker meer mensen die net zoals ik en Sophie denken! Jaloers doe toch even normaal!

     /   Reply  / 
 8. Robine

  Jesus cristus nog aan toe! ik moet soms echt zo kotsen van mensen als jullie!!! iedereen mag hun mening geven en hebben en dat ook zeker uiten! wie van jullie twee bepaalt of wij geen oordeel mogen geven op iemand die al bekent staat dat het een geld wolf is??!! het zal best dat ze de goede(doelen) niet zullen vergeten en daar hebben we het ook niet over! We hebben het over het huwelijk dat na twee jaar zeker niet meer bestaat! dit is niet de eerste keer dat zij zoiets flikt en zeker niet de tweede keer iedereen weet dat de familie van Jolante zo is waarom zou het opeens niet meer zo zijn? omdat jullie het zeggen of omdat jullie het via via hebben gehoord of gelezen?( roddelbladen misschien)?

    /   Reply  / 
  1. Monique

   @Robine: je hebt het over minimaal 2 jaar, maar ik denk dat je maximaal 2 jaar bedoelde… Ik ken Yolanthe en Wesley niet persoonlijk, (jij ook niet, neem ik aan) ik lees zelden roddelbladen en kan ook niet in een glazen bol kijken, om te zien wat de toekomst hen zal brengen… Ik geloof – gezien de beelden – echter wel dat ze verliefd zijn, en gun ze alle geluk.

   En ik bepaal niet, ik concludeer alleen dat je je oordeel snel klaar hebt. Nederland is een vrij land, alleen zou ik zo’n uitgesproken mening als jij hebt, graag door feiten onderbouwd zien. En als je ervan uitgaat dat mensen niet in staat zijn te veranderen, vind ik dat getuigen van een pessimistische kijk op de wereld om je heen. En die gedachte deel ik niet…

     /   Reply  / 
 9. sophie

  Goed zo Robine
  Jaloers?!?!?!, laat me niet lachen. De mensen die dat zeggen of denken zijn van hetzelfde laken een pak, toch?
  Zij zouden jaloers moeten zijn op mensen zoals wij, die zijn er gelukkig nog. Mensen die aan andere mensen denken.
  Niet 10 vliegtuigen over laten komen met familie en vrienden, waar hebben we het over??????????????????????????BELACHELIJK!

    /   Reply  / 
 10. anoniem

  Ik vind het belachelijk dat mensen zo kunnen oordelen over anderen, al zullen ze 2 miljoen uitgeven aan een bruiloft dat moeten zij toch weten, ze werken er toch voor!
  Ik gun het ze van harte!

  En de mensen die het hun mis gunnen, zijn erg jaloers en gunnen hun de de liefde niet!

  Hatelijk dat soort mensen!

    /   Reply  / 
 11. sophie

  wat een g-oh

    /   Reply  / 
 12. ICC

  Hahaha geweldig die reacties! Ik vond het een mooi huwelijk. Ik wou dat ik het kon betalen. En ik vind het een heel knap stel. Ik snap niet dat mensen zich zo vreselijk kunnen opfokken haha.. Echt sneu. Zielig zelfs. Hoe het zo zij, geen van ons kent yolanthe persoonlijk en we weten niks over hun leven/relatie dus ik vind het flauwekul dat mensen haar een geldwolf noemen. Dus verdiend immers zelf ook een flinke boterham tegenwoordig.
  Goed, ik hoop dat jullie heethoofden een beetje aan jullie bloedddruk denken want als ik bepaalde reacties van mensen lees krijg ik een beetje het idee dat een reactie op dit onderwerp geven het hoogtepunt van hun week is. (en Robine.. als je zo tekeer gaat over zoiets als een glamour huwelijk lijkt het heel erg alsof je zwaar gefrustreed bent..)

  Nou fijn weekend!

    /   Reply  / 
  1. simmer

   laat iedereen toch gewoon een reactie geven,de 1 vind het geldverspilling ,de ander vind het prima.
   En wat betreft jalouzie…ja , of je jolanthe nu wel of niet persoonlijk kent, het image van golddigger heeft ze aan zich zelf te danken, en dat heeft niets met jalouzie te maken..zij is niet de eerste en laatste die zich in het beginne via de rug van een bn er omhoog werkt..of laten we zeggen via de contacten..dat verklaart dan ook haar eigen inkomen….en wesley…ach ja…groot gelijk..ook het typische voorbeeld van (niet zo knappe) maar oh zo rijke voetballer met mooie vrouw.trouwens vb genoeg van… Beetje jaloers zul je zeggen? tsja eigenlijk wel, maar dan om financiele redenen, want die mooie vrouw heb ik al lang gevonden en dat zonder miljoenen.. En ze leefden nog lang en gelukkig??????????????

     /   Reply  / 
   1. sophie

    simmer, ik sta helemaal achter je reactie.
    Als Wesley bij b.v. bij de Gamma had gewerkt was ze echt niet voor hem gevallen hoor. Hoezo echte liefde.
    “Meneer weet u waar de schroefjes liggen” Goh wat een leuke vent zal ze niet gedacht hebben, maar ja ze komt ook niet in dat soort winkels, dat is te min.
    Echte liefde is pas als al het andere geen rol speelt. Alleen de persoon in kwestie, desnoods werkeloos.
    Maar dat geldt natuurlijk voor alle vrouwen die alleen geilen op mannen met geld. Gelukkig ben ik anders en heb echte liefde ervaren.

      /   Reply  / 
    1. Jooooooo

     Mag ik ook nog even melden, dat als iemand geld goed laat rollen, het uiteindelijk ook wel eens de goede kant op kan rollen.(naar jou, naar mij, naar de gewone mens dus….) Laten we hopen, dat iedereen die rijk is, ff lekker gaat uitgeven. Dat is heel goed voor de economie.

       /   Reply  / 
 13. Danielle

  Waauw wat zag Yolanthe er prachtig uit. Wat een droomhuwelijk zeg… Ze heeft gekregen waar ze (net als zovelen) als klein meisje van droomde! Tuurlijk wat simpeler kan net zo leuk en mooi zijn… Maar als ik het geld had, dan had ik het ook wel geweten. Ze zien er super gelukkig uit en gun het ze van harte! Helemaal goed!

    /   Reply  / 
 14. Alyah

  Ik heb meegedaan aan het ei van Columbus en Yolanthe is echt een bitch ze zat iedereen de commanderen. Ze is een golddigger!

    /   Reply  / 
 15. kaatje

  Jolante is stom! Echt, ze denkt dat ze alles is. En weetje ik heb een tip voor haar: Doe minder mmake-up op! Weet je? Je word alleen maaar lelijker van!

    /   Reply  / 
 16. kaatje

  Yolante is een snottebel!

    /   Reply  / 
 17. kim

  ik vind yolanthe n echte geldwolf ze is alleen maar uit op geld als ze iemand vind die nog meer geld heeft als wesley vertrekt ze wesley verdiend beter als haar ze ziet er ook nog eens uit als n echte slet

    /   Reply  / 
 18. Marja

  Helemaal mee eens, gun het ze vanharte maar komt er een man langs met meer geld dan is Yolante zeker vertrokken! het is gewoon zo! dat zijn de feiten en die liggen er, zie maar met jan smit, hij verdiende veel en toen kwam wesley langs.dus sorry ze is toch echt wel een golddigger, helemaal niet jaloers omdat ik dit zeg, maar zeg gewoon wat veel mensen denken en ben het dan ook met die Dame Robine eens!

    /   Reply  / 
 19. Monie

  Triest volk hier, laat hun gewoon. Er zijn ook andere mensen die niet in de media voorkomen waarbij hun bruiloft een miljoen kost en daar zeikt ook niemand over. Als je het zelf niet kan betalen hoef je echt niet zo te gaan reageren hoor pfff…

    /   Reply  / 
 20. Thea

  Ik denk dat alle vrouwen hier jaloers zijn op yolanthe. Ze is een prachtige vrouw!!!

  En mensen….. iedereen leeft naar wij hij of zij verdient…
  Dus ga je met je eigen zaken bezig houden en laat hun hun leven leiden zoals zij dat willen.

    /   Reply  / 
 21. Inkie

  Ik kwam toevallig op deze site terecht omdat ik het huwelijk had gemist in verband met vakantie. Ik was erg nieuwsgierig naar de jurk van Yolanthe.
  Het verbaasd me dat iedereen zo goed weet wat Yolanthe en Wesley voelen. Zijn we tegenwoordig allemaal helderzienden geworden.
  Laat het stel toch gelukkig wezen. Ik ben ook pas getrouwd (wel na 8,5 jaar relatie) maar niemand kan mij verzekeren dat ik altijd getrouwd blijf. Je trouwt met de intentie om samen oud te worden, lijkt me. Mijn advies aan iedereen die een mening heeft …… oordeel niet voordat je de mensen om wie het gaat persoonlijk kent. Ga niet uit van alle roddels die in de privé, story, weekend e.d. staan vermeld en laat iedereen in zijn waarde.

    /   Reply  / 
 22. Geoffrey Raatgever

  Ik vond ze er allebij geweldig uitzien en het zijn nou eenmaal supersterren.
  Het een en ander had naar mijn mening misschien wel beter gekund maar het blijft tenslotte hun trouwdag en zoals zij het willen zo hoort het dan ook te zijn.

  Wesley en Yolanthe het allerbeste!
  Moge jullie pad over rozen gaan http://trouw-auto-huren.nl

    /   Reply  / 
 23. Pistolen Paultje

  Als wesley nou slim gaat nadenken
  kan hij nog een extra zakcentje verdienen
  door yolanthe achter het raam te stoppen.
  iedereen wil wel 50 euro betalen om haar kutje te vullen toch!

  lijkt mij !

    /   Reply  / 
 24. Pingback: De Glamourblog.nl hoogtepunten van 2010 | Glamour

 25. latin girl

  Whahahahhahahahahahahahhaha Ik heb zelf vaak ook dat mensen jaloers op me zijn terijl ik niet eens zelfingenomen ben maar juist onzeker ben soms. En omdat je dan en een leuk karakter hebt en een mooi uiterlijk zoeken mensen altijd wel iets om af te kraken bvb zonder make up ben je minder mooi ik dacht oke ging ik zonder naar school. Oh mooi, mooier blabla toen moest me haar nep zijn, mochten ze er aan trekken ooh tis toch echt. Meiden zijn zo zielig he, en het valt me op dat het altijd de minder mooie meisjes zijn die totaal niet opder lijken, verre van zelfs, die zo jaloers zijn en haterig:P In real live ook. Sucses yolanthe, en je weet wel beter:D groetjes

    /   Reply  / 
 26. latin girl

  En nog even wat informatie voor de minder intelligente mensen onder ons : yolanthes vader is multimiljonair, en yolanthe heeft iets van 7 eigen show’s die nog goed lopen ook, dus gold digger? I don’t think so :D helaas he dames.

  En dan kan je gaan zeiken over de make up. In onm was ze vaak genoeg zonder te zien maar blijkbaar was ze (zogenaamd) zo lelijk dat jullie et niet eens door haddenXD plus ikw eet zeker dat 90% van de negatiefe reacties van mensen af komen die er met veel make up er slechter dan haar uit zienw anneer ze zoner make up is:D Eeen mooi iemand is nou eenmaal mooi..ken je die uitspraak van de aap met de gouden ring?

  Damn alles eruitgegooit :D

    /   Reply  / 
 27. dasje

  De eerste scheurtjes schijnen na de bruiloft alweer tevoorschijn te komen!

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>