Hanna Verboom in film over Joran van der Sloot

Er komt een speelfilm over Joran van der Sloot. De hoofdrollen in deze film zullen worden gespeeld door Robert de Hoog en Hanna Verboom. Dit heeft regisseur Paul Ruven zondag bekendgemaakt.

Het wordt een Engels gesproken film die de titel Me & Mr Jones krijgt. Het wordt een fictief verhaal over een undercoverjournalist, gespeeld door Robert de Hoog, die vijf jaar na de verdwijning van Natalee Holloway naar haar op zoek gaat. Hij hoopt een doorbraak te forceren door bij Van der Sloot in te breken en doet dan een schokkende ontdekking. Verboom speelt een vrouw die samenwerkt met de undercoverjournalist.

De film is inmiddels al opgenomen. Deze werd tussen april en juni op Aruba gedraaid. Regisseur Paul Ruven had bewust geen ruchtbaarheid gegeven aan de opnames van de film, omdat het onderwerp op het eiland, waar Holloway in mei 2005 verdween, nog steeds gevoelig ligt. Tijdens de opnames kwam de 22-jarige Van der Sloot opnieuw in het nieuws, ditmaal omdat hij wordt verdacht van de moord op de 21-jarige Stephany Flores in Peru. Hiervoor zit hij sinds drie maanden vast in de Peruaanse Miguel Castro Castro-gevangenis in Lima. Ook de zaak van Stephany Flores is in de film verwerkt. Me & Mr Jones gaat begin 2011 in première.

Lees ook:28 Jaar cel voor Joran van der Sloot
Lees ook:Joran van der Sloot heeft kontakt met zijn moeder
Lees ook:Joran van der Sloot weer verdacht van moord op meisje
Lees ook:Joran van der Sloot wil trouwen in Peru
Lees ook:‘Vader Joran van der Sloot hielp zijn zoon’

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Hanna Verboom in film over Joran van der Sloot

 1. tyche

  Hoe een geweldadige misdadiger een held,filmster,en martelaar werd. En zijn afgeperste slachtoffers,en nabestaanden nogmaals aan het kruisgenageld, hun wonden opengereten. na al de afpersingen door dader van nabestaanden; en het grof geld verdienen op hun leed, in elke glamour show.
  Wat een respect voor de nabestaanden; de een zijn dood is de ander zijn brood; how cruel we are. Wat een zieke mentaliteit.

  Collectief afkeuren en van buiten af corrigeren; wij tllereren geen geweld moord verkachting. En dat hebben ze in peru godzijdank beter begrepen als in “onze glamour rechtsstaat”trila by media; voor de slachtoffers en nabestaanden zonder verweer. be proud.
  Hoe heet die film dan; “het morele verval, van de menswaardigheid”
  Of het” verafgoden, van wrede geweldadige sriekillers”
  Dutroux, sander van der V, Joram als culthelden; Um ZUM KOTZEM!

    /   Reply  / 
 2. Robina

  Ongelooflijk dat ze hierover een film gaan maken! het lichaam van Natalee is nog niet eens geborgen en haar familie heeft nog niet eens normaal rust kunnen vinden en dan maakt natuurlijk een idioot van een regiseur een film hierover. hier komt zeker veel ophef over !doe je toch niet.

    /   Reply  / 
 3. Robine

  Echt een schande

    /   Reply  / 
 4. Janssen

  Joran is onschuldig.

  Die film is helemaal niet nodig. Alleen maar sensatie.

  Help liever Joran, zodat hij weer een normaal leven kan leiden, zoals een jongen van zijn leven betaamt.

    /   Reply  / 
 5. Pingback: Van Der Sloot Links | Tech News

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>