Iris Kroes winnares van The Voice of Holland

In een zinderende finale is Iris Kroes vanavond de winnares geworden van The Voice of Holland. Zij moest het opnemen tegen Chris Hordijk en Erwin Nyhoff, nadat Paul Turner in de eerste helft de show al moest verlaten.

In de diverse tussenstanden bleek Iris al de hele avond de meeste stemmen te hebben, terwijl vrijwel alle online polls aangaven dat Chris Hordijk favoriet was. De tweede afvaller van de show werd Erwin Nyhoff. Daarna mochten beide finalisten nog hun single zingen en werd de winnaar bekend gemaakt.

Met slechts een verschil van 2% werd Iris met 51% de winnares van de show. Hiermee is coach Marco Borsato ook de winnaar geworden van deze serie van The Voice of Holland. Iris wint een platencontract en een auto, maar ongetwijfeld zullen ook de andere kandidaten een platencontract ergens krijgen. Tijdens de uitzending bleek al dat Roel van Velzen een plaat op zal gaan nemen met Paul Turner. Deze zal waarschijnlijk de titel Planet Paul krijgen.

Lees ook:‘Chris Hordijk is The Voice of Holland’
Lees ook:Erwin, Iris, Paul en Chris in de finale van TVOH
Lees ook:Ben Saunders is ‘The Voice of Holland’
Lees ook:Ben Saunders zet tatoo bij Paul Turner
Lees ook:Paul Turner bij De Toppers!

1 Reacties // Reageer

One thought on “Iris Kroes winnares van The Voice of Holland

  1. akram sabouni

    iris kroes is de domste ze is niet goed ik haat haar

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>