Whitney Houston’s ‘zoon’ krijgt deel fortuin

Whitney Houston’s geheime ‘zoon’ kan rekenen op een deel van haar miljoenen fortuin. Dit laten bronnen dichtbij de familie van de zangeres weten aan de engelse krant The Sun.

De popdiva nam, de inmiddels 22-jarige, Nick Gordon, die in problemen verkeerde, in huis. Hij woonde bij haar in Atlanta. Ze adopteerde de jongen officieel nooit, maar hij noemde haar “mam” en werd door Whitney behandeld als was het haar eigen zoon. Ook voor Whitney’s dochter Bobbi Kristina was Nick als een broer.

Whitney zou een fortuin van rond de 20 miljoen euro achterlaten voor de nabestaanden. Een bedrag dat door de stijging in verkopen na haar dood nog eens flink op zal lopen. Volgens de bronnen zal Nick een deel van dit fortuin krijgen: “Nick was een deel van de familie. Ze hield van hem zoals elke moeder van haar kind houdt. Als hij niet in haar testament voorkomt, zou dit kunnen zijn omdat dit testament werd geschreven voordat ze Nick in haar familie opnam. In dat geval zal Bobbi er ongetwijfeld voor zorgen dat Nick ook een deel krijgt, want dat is wat haar moeder zou hebben gewild”. Whitney raakte een groot deel van haar fortuin kwijt door haar drank- en drugsproblemen.

De familie reageerde overigens geschokt op de foto van Whitney in haar doodskist, die eerder deze week in de media verscheen. Zij willen dat de verspreider van de foto aangepakt wordt.

Lees ook:Dochter Whitney Houston opgenomen in ziekenhuis!
Lees ook:Zangeres Whitney Houston (48) overleden
Lees ook:‘Raffles van Exel betrokken bij dood Whitney Houston’
Lees ook:Whitney Houston weer aan de coke?
Lees ook:Man Stephen Gately erft miljoenen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>