Zoontje voor Dean Saunders

Dean Saunders is vanmorgen iets over acht uur de trotse vader geworden van een zoontje. Zijn vriendin Jamie Faber beviel van de baby die de naam London Dean Saunders meekreeg. Dit meldt RTL Boulevard op hun website.

De baby weegt 3520 gram en moeder en zoon maken het goed. London werd op de uitgerekende datum geboren. Gisteravond leek er nog geen vuiltje aan de lucht dat de bevalling in zou zetten. Dean keek ontspannen voetbal en Jamie reageerde om tien uur ‘s avonds nog op Twitter en leek er niets gaande.

Dean laat zelf op Twitter weten: “Onze zoon is om 08:06 vanochtend geboren!! Hij heet London Dean Saunders!! @jamiestyling en London maken het heel goed! #trotse vader” en ook Jamie stuurt wat later een tweet de wereld in: “Bedankt voor alle lieve berichten! London en ik maken het goed :) We moeten helaas nog wel een nachtje in t ziekenhuis blijven #observatie”

Lees ook:Dean Saunders winnaar Popstars
Lees ook:Oudere broer Ben Saunders in Popstars
Lees ook:Zoontje Najib Amhali geboren: Noah
Lees ook:‘Ben Saunders grote winnaar The Voice of Holland’
Lees ook:Zoontje voor Rob de Nijs

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>