Touriya Haoud en Greg Vaughan uit elkaar!

Zelf je scheiding bekendmaken via social media. Dat deed Touriya Haoud vandaag op Instagram. Zij en haar Greg Vaughan stoppen er na negen jaar mee.  Ze willen als vrienden uit elkaar.

Haoud had eerder drie jaar een relatie met Martijn Lusink, zoon van kledingmagnaat Oger Lusink. Met de Amerikaanse acteur Greg Vaughan was ze sinds 2006 getrouwd. In augustus 2013 vertelde Touriya in het blad Fabulous Mama nog over haar leven met de Amerikaanse acteur en haar zoontjes Jathan (6), Cavan (4) en Landan (2). Een druk leven in Los Angeles, maar het leek nog wel gelukkig en steady.  Ze vragen fans, pers en media om hen een beetje met rust te laten: ”

As we open our hearts full of love & sadness, 9 years together & 3 beautiful children, we have decided to amicably separate. With dear love for each other and our family, as parents first and foremost, we kindly ask our space and privacy to be respected at this difficult time. With our sincere love, Greg & Touriya”

Lees ook:Touriya Haoud is zwanger van zoontje
Lees ook:Touriya: ‘wij gaan niet officieel scheiden’
Lees ook:De babyfoto’s van Touriya met Cavan!
Lees ook:Touriya Haoud bevallen van zoontje!
Lees ook:Rutte liet Blackberry in toiletpot vallen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>