North West is een klein chocolademonstertje!

Kim Kardashians dochter North West  is zo cute. Mom Kim heeft wat foto’s van North op Twitter gedeeld, waarop goed te zien is dat ze onwijs gek is op broodjes met chocoladepasta.Het meisje, dat in juni twee jaar is geworden, is eerst te zien met een stuk gebak in haar handen. Het bijschrift luidt ‘before’. De volgende foto heet ‘after’ en daarop zit het gezichtje van het meisje helemaal onder de chocolade. Ze kijkt happy.

Kim is op Twitter ook erg openhartig over haar zwangerschap. Ze is momenteel vijf maanden in verwachting van haar tweede kind. It’s gonna be a boy! Kim is al een dikke 9 kilo aangekomen. Wat op zich vrij normaal is bij vijf maanden zwangerschap! En ze maakt reclame voor een middel tegen ochtendmisselijkheid. Dat had volgens het bericht goed geholpen tegen de zwangerschapsklachten. Zo slim is onze Kim dan ook wel weer, lekker een slaatje uit haar zwangerschap slaan, lol!

En als je een beetje mazzel hebt dan volgt Kim jou ook op Twitter, want haar dochter schijnt er flink mee gespeeld te hebben. Zo laat Kim weten: “Sorryyyyyy!!!! I’m not sure why my phone keeps following people on Twitter! My daughter presses all kind of buttons! LOL.”

foto’s: Twitter Kim Kardashian

Lees ook:‘Sabia en Rafael verwachten een baby’
Lees ook:Buitenechtelijke dochter Robert Schoemacher de dupe?
Lees ook:En dit is Jan Smit’s dochter Emma!
Lees ook:Baby Katja Schuurman is een meisje!
Lees ook:Rebecca Loos is zwanger

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>