Video: Oh Oh Cherso’s Barbie getrouwd!

Nee, het was geen 1 april grap. De zwangere Samantha de Jong, beter bekend als Barbie, gaf vandaag in Den Haag haar ‘ja-woord’ aan Michael van der Plas. In ‘de Disney-koets van Assepoester’ en een wit met roze jurk arriveerde ze bij het stadhuis om haar Michael eeuwige trouw te beloven.

Lees ook:Mattel is boos op Barbie’s Bar
Lees ook:Barbie is bevallen, de kleine meid heet Angelina
Lees ook:Barbie is zwanger!
Lees ook:Bijzondere foto Oh Oh Barbie opgedoken!
Lees ook:Barbie gaat bevallen op tv

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Video: Oh Oh Cherso’s Barbie getrouwd!

  1. IP Schouten

    Wat heeft dit in jezusnaam met Glamour te maken?
    Het is een devaluatie ten eerste van de echte glamour, en ten tweede niemand zal dit nlog meer serieus nemen met een artikkel over dit alles-behalve-glamour stel. Alleen een paar zelf aso zijnde en laag bedeelde tijden het uitdenel van het IQ, zullen dit weten te waarderen.

      /   Reply  / 
  2. Lindsey

    Inderdaad dit heeft niets met glamour te maken.
    Als je nou echte glamour wilt zien. En dan bedoel ik ook hele echte, en vooral ongespeelde, dan moet je maar eens naar dit net verschenen filmpje op internet kijken. Een heel klein meisje zingt het lied You Raise Me Up en wordt begeleid op de piano door een nog kleiner blind meisje. Dit heb je in je hele leven nog niet gezien, dit is pas echte GLAMOUR.
    http://www.youtube.com/watch?v=15TSzw6fD10&feature=channel

      /   Reply  / 
  3. Lindsey

    Ik zag dat de vorige link er uit lag. Hier een nieuwe, het meisje is 11 en eebn van de grootste wereldsterren van dit moment. En ze lijkt ook nog sprekend op een heel jonge Doutze Kroes.
    http://www.youtube.com/watch?v=3i8_LulI6-s

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>