Een cocktail van 450 euro per glas!


Renaissance Amsterdam Hotel heeft vanaf vandaag de zeer exclusieve LOUIS XIII cocktail op de kaart staan. Deze unieke cocktail, die € 450,00 per glas kost, wordt gemaakt met de exclusieve LOUIS XIII, de koning der cognacs, en wordt geserveerd in een kristallen glas dat is gedecoreerd met Muscovado-suiker gemixt met 24 karaats goud.

Bij het onlangs gerenoveerde Renaissance Amsterdam Hotel is vanaf nu de LOUIS XIII cocktail verkrijgbaar. Deze duurste cocktail van Nederland is gecreëerd door Niels van Horssen, headbartender van de nieuwe loungebar 2B in het Amsterdamse Renaissance Hotel. Als basis voor de LOUIS XIII cocktail heeft Van Horssen het recept van de ‘Brandy Crusta’ genomen, een cocktail uit 1850 van Joseph Santini, wie aan de basis stond van het gebruik van citroensap in cocktails.  De LOUIS XIII cocktail bestaat uit 60 ml Rémy Martin LOUIS XIII, 10 ml Grand Marnier Cent Cinquantenaire (45 jaar oude sinaasappel cognac), 5 ml Luxardo Maraschino (kersenpitlikeur), Arabische gomsiroop, vers citroensap en Angostura Bitters (Trinidad). De cocktail wordt geserveerd in een kristallen LOUIS XIII-glas dat is gedecoreerd met Muscovado-suiker gemengd met 24 karaats goud.

Omdat deze cocktail het verdiend om in alle rust te worden gedronken, biedt het Renaissance Amsterdam Hotel bij aanschaf van de LOUIS XIII cocktail voor slechts honderd euro meer een overnachting aan in dit prestigieuze hotel.

Lees ook:De duurste kerstboom ter wereld
Lees ook:Ewww… is dat een telefoon?
Lees ook:Grand Marnier Limited Edition
Lees ook:Echte goudvlokjes in je bubbels
Lees ook:Pincet van 129 euro

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>