PETA shockeert weer met blote engel én filmpje


PETA does it again! de organisatie tegen dierenleed heeft weer een nieuwe sexy campagne, die voor veel ophef zorgt. In de nieuwe campagne is Joanna Krupa te zien als een engeltje… uiteraard zonder kleding!

De katholieke kerk is geschokt door deze nieuwe campagne van PETA ter promotie van het helpen van dakloze dieren met de titel ‘Be an Angel for Animals – Always Adopt. Never Buy’. PETA schokte eerder met advertenties met schaars gekleedde dames. Onder andere Pamela Anderson en Alicia Silverstone leenden eerder hun lichaam uit voor een campagne voor de organisatie en onlangs poseerde Twilight-actrice Christian Serratos naakt voor PETA. Zie de twee schitterende posters van Joanna Krupa en de behind the scenes video met gruwelijke beelden van mishandelde dieren hieronder.Let op, deze video is nogal shockerend, veel shockerender dan de blootfoto’s! (niet geschikt voor mensen met een zwakke maag)

Foto: PETA.org

Lees ook:Twilight actrice liever naakt!
Lees ook:Dave Navarro uit de kleren voor PETA
Lees ook:Joanna Krupa’s sexy fotoshoot met zus Marta (zie foto’s!)
Lees ook:Welke celeb is de meest sexy vegetariër?
Lees ook:X Factor winnares uit de kleren voor PETA

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “PETA shockeert weer met blote engel én filmpje

 1. An de Wit-Akkermann

  Gatverdamme, Ik zit nu dus echt te huilen en misselijk te zijn. Mensen zijn beesten. Ik heb bontjassen altijd wel mooi gevonden maar na het zien van dit soort filmpjes ben ik daar op teruggekomen. Dit filmpje is werkelijk om te kotsen.Helaas zijn dit soort filmpjes nog steeds nodig om mensen bewust te maken.

    /   Reply  / 
  1. Angel Mulder Auteur

   Erg he? Ik kan echt wel wat hebben, maar dit is gewoon verschrikkelijk. Hoe kunnen mensen zo wreed tegen dieren zijn. Vooral dat stukje dat de vacht levend van die dieren af wordt gehaald en ze dood liggen te bloeden. Dat is toch echt niet normaal?!! Wel goed dat PETA met dit soort campagnes toch weer de aandacht op dat dierenleed weet te vestigen.

     /   Reply  / 
   1. An de Wit-Akkermann

    Dit item neem ik over op mijn weblog. Deze gruwel moet echt stoppen.

      /   Reply  / 
 2. Pingback: Joanna Krupa’s sexy fotoshoot met zus Marta (zie foto’s!) | Glamour

 3. Pingback: Dave Navarro uit de kleren voor PETA | Glamour

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>