Zoontje voor Playmate Kendra Wilkinson

Launch Of City Nights Playboy Menswear Collection

We meldden gisteravond al dat Playmate Kendra Wilkinson aan het bevallen was. Dat het een zoontje zou worden en hoe hij zou gaan heten waren al vooraf bekend gemaakt. Zijn naam is Hank Baskett IV, vernoemd naar zijn vader, American footballspeler Hank Baskett. Het was een lange bevalling die woensdagavond begon. Vanmorgen vroeg kon zij haar zoontje pas in haar armen sluiten.

De 24-jarige Wilkinson werd bekend door haar relatie met Playboy-tycoon Hugh Hefner. Ze was lange tijd een van zijn vast vriendinnen. In juni stapte Wilkinson en Baskett in het huwelijksbootje in de Playboy Mansion. Wilkinson werd bij het grote publiek bekend door haar rol in de reallifesoap ‘Girls of the Playboy Mansion’. In de serie werd Wilkinson samen met Holly Madison en Bridget Marquardt op de voet gevolgd als vriendinnen van Hefner.

Lees ook:Playboy tycoon Hugh Hefner overleden?
Lees ook:Hugh Hefner kan Playboy Mansion kwijtraken
Lees ook:Hugh Hefner viert 83e verjaardag!
Lees ook:Playboy-topvrouw Christie Hefner stapt op
Lees ook:Huwelijk Hugh Hefner van de baan

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>