Rosie is Victoria’s Secret sexy Valentijnbabe (zie foto’s!)


De Engelse Rosie Huntington-Whiteley is de nieuwe babe in de Valentijnscampagne van lingeriemerk Victoria’s Secret. Rosie is 22 jaar en werd geboren in Devonshire. Helaas voor de mannen, ze is al bezet. Haar nieuwe vriendje is de Franse acteur  Olivier Martinez, die eerder vier jaar lang een relatie had met Kylie Minogue. Zie de schitterende, maar vooral sexy foto’s hieronder.

Foto’s: Victoria’s Secret

Lees ook:Miranda Kerr en Alessandra Ambrosio sexy voor kerstmis
Lees ook:Video: Ze zijn er weer! Sexy Victoria’s Secret Angels!
Lees ook:Kylie Minogue is HOT in nieuwe reclamecampagne
Lees ook:Video: Victoria’s Secret nu ook met sexy sportkleding
Lees ook:Kylie, botox or not?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>