‘Kelly Brook raakt contract Ultimo kwijt door Playboy’

Model en actrice Kelly Brook dreigt haar contract met lingeriemerk Ultimo kwijt te raken. De oorzaak hiervoor zijn de pikante kiekjes in Playboy. Volgens haar contract zou het immers verboden zijn om topless in de bladen te verschijnen, daar dit schade aan de naam van het lingeriemerk zou kunnen veroorzaken.
Volgens een bron in de Daily Mirror zou Kelly op het punt staan ontslagen te worden. De eigenaresse van Ultimo zou vrezen dat de Playboy reportage niet goed onthaald zal worden door de buitenwereld. Ultimo ontkent echter het ontslag, volgens hen zal de kwestie wel besproken worden, maar is Kelly Brook nog steeds het gezicht en lichaam van het merk.

Lees ook:Carmen Electra woest aantrekkelijk in Playboy (zie foto!)
Lees ook:Video: Olcay Gulsen dronken bij lancering Playboy
Lees ook:Christina Curry geeft pikante shoot FHM toe!
Lees ook:De Playboy cover van Do
Lees ook:Miss World Netherlands niet blij met naakte Carmen Kool

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>