Heidi Klum trekt haar string uit voor Jay Leno

We love Heidi Klum! Zeker na het zien van dit filmpje, waarin Heidi haar string uittrekt voor Jay Leno tijdens een Oscar-feestje. Jay Leno stuurde Ross Matthews er op uit om een goodiebag te verzamelen met spulletjes van de aanwezige sterren.

Hij kreeg een zonnebril van Jamie Foxx, de creditcard van Glee actrice Jane Lynch, een servet met de lipstick van Hayden Panetiere, maar de trofee van de avond was toch wel het slipje van Heidi Klum. Toen het topmodel niets in haar handtas vond om te doneren, trok ze spontaan haar string onder haar jurk uit en gooide het in de goodiebag. Sexy! Zie de video hieronder…

Lees ook:Video: Victoria Koblenko trekt haar slipje uit voor Filemon!
Lees ook:Model Heidi Klum gaat strijd aan tegen topless foto’s
Lees ook:Heidi Klum onthult wassen beeld Madame Tussauds
Lees ook:Heidi Klum uit de kleren in GQ
Lees ook:Dochtertje voor Heidi Klum en Seal

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Heidi Klum trekt haar string uit voor Jay Leno

  1. Pingback: Video: Victoria Koblenko trekt haar slipje uit! | Glamour

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>