Prinses Ariane heeft eerste schooldag (zie foto’s!)

Gisteren werd Prinses Ariane, de jongste dochter van Prins Willem Alexander en Prinses Máxima, vier jaar oud. En dus ging de kleine Ariane vandaag voor het eerst naar de Bloemcampschool in Wassenaar. Zij werd door haar ouders en twee zusjes Amalia en Alexia naar school gebracht. Enigzins verlegen nog ging Ariane haar klas binnen. Zus Amalia (7) ging in december 2007 al naar de Bloemcampschool; Alexia (5) volgde in juni 2009. Zie enkele foto’s hieronder…

Foto’s: RVD/KH

Zie ook de video

Lees ook:Eerste schooldag voor Prinses Alexia
Lees ook:Prinsesjes bouwen een feestje op tribune Olympische zwemsters
Lees ook:‘Maxima is zwanger!’
Lees ook:Prinsesjes ook fan van Nederlands elftal (zie foto’s!)
Lees ook:Prinsesjes bij intocht Sinterklaas (zie foto’s)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>