Epke mag naar de Olympische Spelen!

Epke Zonderland mag naar de Olympische Spelen in Londen. Dit heeft de turnbond KNGU vandaag bekend gemaakt. Zij verkozen Epke Zonderland boven Jeffrey Wammes. Bij de vrouwen gaat Wyomi Masela naar Londen. Céline van Gerner moet dus thuisblijven.

Er werd voor Zonderland gekozen op basis van zijn prestatieprofiel op de  Europese kampioenschappen, wereldkampioenschappen, wereldbekerwedstrijden en het olympisch Testevent van een maand geleden in Londen. Hierbij boekte Epke betere resultaten geboekt dan Jeffrey. Wammes en Van Gerner worden als reserve voorgedragen.

Lees ook:Epke Zonderland ging in 2002 al met zijn broers ‘uit de kleren’
Lees ook:Bekend Nederland leeft mee met Olympisch kampioen Epke Zonderland
Lees ook:Epke Zonderland naakt! (zie foto’s)
Lees ook:Defensie schorst Yuri van Gelder wegens gebruik harddrugs
Lees ook:Discofever op de rode loper bij Saturday Night Fever

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>