Afscheid Johnny Kraaijkamp sr. in het DeLaMar Theater

Vrijdag 22 juli kan het publiek van 11.00 uur tot 13.00 uur afscheid nemen van Johnny Kraaijkamp sr. in het DeLaMar Theater in Amsterdam. Aansluitend zal er een besloten herdenkingsdienst plaatsvinden in de Mary Dresselhuys zaal.

De crematie zal zaterdag plaatsvinden in besloten kring. Johnny Kraaijkamp sr. stierf gisteren op 86-jarige leeftijd. Tijdens zijn lange carrière speelde Kraaijkamp vele malen in het voormalige Nieuwe de la Mar Theater. Zo speelde hij bijvoorbeeld in 1991 samen met Mary Dresselhuys in “Hoog tijd”. In december 2004 speelde Kraaijkamp zijn laatste toneelstuk in dit theater. “The Price” was zijn 42ste (toneel) productie. Het was zijn wens dat het publiek in het DeLaMar Theater afscheid van hem kan nemen.

Foto: Angel Mulder

Lees ook:Gooische Vrouwen krijgt grootste filmpremière ooit
Lees ook:Sanne Kraaijkamp vrijdag in The Voice of Holland!
Lees ook:John Kraaijkamp sr (86) overleden
Lees ook:Sobere Playboy presentatie Sanne ivm overlijden Antonie Kamerling
Lees ook:Doet Johnny de Mol het met Bridget Maasland?

1 Reacties // Reageer

One thought on “Afscheid Johnny Kraaijkamp sr. in het DeLaMar Theater

  1. André de Hooge

    Een mooi eerbetoon aan een groot komiek en acteur!!! Dat verdient hij dubbel en dwars!!!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>