Bachelor Lars is weer bachelor!

Gisteren was dan eindelijk de grote ontknoping in het tv-programma The Bachelor. De gewilde vrijgezel Lars Vreugdenhil koos voor Karin. Deze relatie heeft echter niet lang stand gehouden, de relatie duurde nog geen week.

Het lijkt er op dat Mariëlla uiteindelijk met de hoofdprijs naar huis is gegaan. Zij sloeg niet de bachelor aan de haak, maar wel zijn beste vriend Sven. Dit valt te lezen in de Telegraaf van vandaag. Sven was in het programma al te zien als adviseur van de bachelor in Dubai. Mariëlla is blij dat het programma afgelopen is en nu voor haar liefde voor Sven uit kan komen.

Lees ook:De Bachelor kiest voor…
Lees ook:‘Badr Hari mogelijk 10 jaar in de cel’
Lees ook:Video: Borsato zingt “Vandaag is goud de kleur van Sven Kramer”
Lees ook:Penelope Cruz en Javier Bardem getrouwd!
Lees ook:Relatie Doutzen Kroes is voorbij

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Bachelor Lars is weer bachelor!

 1. Pingback: De Bachelor kiest voor… | Glamour

 2. Mar

  Heel vervelend dat het zo gelopen is, maar wel begrijpelijk. Ik kom ook uit een familie waar bijna iedereen een eigen zaak, een zeer commerciele inslag en ondernemersmentaliteit heeft. Ik herekende dus veel in de familie van Lars en vroeg me dan ook af of zijn keuze voor Karin uiteindelijk wel de juiste zou zijn.
  Nogmaals: voor beiden toch treurig dat het zo moest eindigen, maar just another lesson learned!
  Voor Lars en ook voor Karin heel veel geluk gewenst voor jullie eigen toekomst!!!

    /   Reply  / 
 3. Bob

  Dit is met al die programma’s zoals Tatiana zoekt een man, of Froukje de Both die een partner zoekt. Je wordt gewoon in de maling genomen voor de kijkcijfers. Geen moment hebben ze zelf het idee dat ze een parnter voor het leven kiezen, maar ze komen op TV en verdienen er waarschijnlijk een hoop geld mee (Tatiana, Froukje).

    /   Reply  / 
 4. Keesje

  Tatjana is nog steeds samen met de man van het programma hoor…

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>