Dit is hem, de nieuwe ‘Bachelor’: Rutger Vlaming

We hebben er even op moeten wachten, maar er komt weer een nieuwe reeks van De Bachelor aan. Vorig jaar was bachelor Lars Vreugdenhil op zoek naar een liefde voor zijn leven, dit seizoen is het de 32 jarige Rutger Vlaming. De opnames vonden plaats in Suriname en IJsland en Facebook leert ons dat Rutger gisteren terugkeerde van zijn avontuur.

Rutger is een sportieve jongen. Hij zat op het CIOS in Overveen en deed sportsmanagement op de Johan Cruijff Academy. Hij zou momenteel in alkmaar woonachtig zijn en is Sales Manager bij een opleidingscentrum. Of hij de liefde van zijn leven heeft ontmoet, daar zullen we nog even op moeten wachten…

In de eerste aflevering van De Bachelor worden de vrijgezelle dames per schip naar een limousine gebracht die ze naar SS Rotterdam brengt. Wat de dames niet weten, is dat onder hen zich de beste vriendin van Rutger bevindt. Zij probeert de vrouwen te leren kennen zodat ze Rutger van goed advies kan voorzien. Maar wat de dames ook niet weten, is dat de begeerlijke vrijgezel dichterbij is dan ze denken: vermomd als de kapitein van het schip kan Rutger de dames stiekem al observeren en zo uiteindelijk beslissen welke 15 vrouwen hij meeneemt naar Suriname.

De vrijgezel Rutger is erg sportief ingesteld en verwacht dit ook van de dames. De deelneemsters die dachten dat ze op een makkelijke droomvakantie zouden gaan, komen dus al snel bedrogen uit. Deze keer geen luxe dates op jachten, maar gaan de vrouwen vissen op piranha’s, canopying dwars door het oerwoud, op jacht naar kaaimannen in het moeras, zwemmen in donkerbruin colawater en op nachtelijke kajakavonturen in de binnenlanden midden in de jungle.

Rutger zal in Suriname zowel afzonderlijk als in groepsverband met de vrouwen op date gaan. Iedere week vallen er tijdens de rozenceremonie vrouwen af. De drie laatste vrouwen worden voorgesteld aan zijn familie. De spannende finale zal in IJsland plaatsvinden. Hier kiest Rutger voor de vrouw waarmee hij zijn leven wil delen.

De Bachelor is vanaf maandag 15 oktober om 21.25 uur te zien bij Net5.

Lees ook:Bachelor Lars is weer bachelor!
Lees ook:Dries Roelvink toont de liefde van zijn leven
Lees ook:Anouk maakt Rutger Castricum verlegen (zie video)
Lees ook:Knappe vrijgezel zoekt droomvrouw
Lees ook:De Bachelor kiest voor…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>