Dewi’s Diary: JIPPIE, DE TIPPARADE!!!

Eigenlijk wel leuk, zo’n online dagboek. Het lijkt me voor later leuk om de mallemolen van deze periode nog eens terug te kunnen lezen. Want wat gebeurt er veel nu.. Wat is er ook alweer gebeurd deze twee weken?

Op 19 augustus mocht ik mijn nieuwe platencontract ondertekenen. Spannend en fijn tegelijk! Een dag later had ik een afspraak met een publisher voor het beluisteren van de nieuwe nummers voor het samenstellen van mijn nieuwe album. Echt heel erg fijn, ze snappen exact welke kant ik op wil! Ik mag in Londen bij producer Pete Boxsta Martin nog een aantal lekkere dansnummers gaan opnemen en dit aangevuld met mooie ballads maakt dat ik me erg zelfverzekerd voel over de nieuwe sound en het team om me heen, heerlijk!

Op zaterdag 21 augustus was de kick-off van mijn Mediamarkt promotour door Noord-Holland. Echt te gek! Ik had mijn eigen geluidsman Jim mee, dus ‘Sour’ knalde lekker uit de boxen. Dit was pas de tweede keer dat ik het live bracht. Evengoed nog hartstikke spannend en te gek dat er weer super werd gereageerd. De single ging maar liefst 86 x over de toonbank, gesigneerd en wel.

In het weekend lekker gechilled thuis in Friesland. Even bijgekomen van de afgelopen dagen en genoten van mijn dochter Nomi en familie. Nomi is ‘al’ tien en een hele dame aan het worden. Ze vindt zingen ook erg leuk en dat gaat haar ook al goed af, daar ben ik natuurlijk erg trots op (de goede speurneus vindt haar wel op YouTube) :)

Op maandag had ik een fotoshoot voor het blad Glossy. De sfeer was super. Visagie door Thijs Willekes, coördinatie en styling door mijn dierbare vriend Roger Brunings van SO-PR. Het resultaat wordt vast geweldig! Daarna moest ik snel door naar Rotterdam om met de dansers te oefenen op ‘Sour’ voor de single releaseparty. Ik had de dag erna natuurlijk enorme spierpijn. Toen de choreograaf me ernaar vroeg, zei ik natuurlijk dat ‘ik nergens last van had’.. “Oh, ok, dan kan ik je de volgende keer harder laten werken”, zei hij… Oeps!

Dinsdag dus stijf en stram uit bed gekomen, maar het was D-DAY dus dat kon natuurlijk niet lang zo blijven! Nu zou eindelijk bekend worden gemaakt dat ik alsnog in Playboy kom. Na maanden mijn mond houden, mag ik er opeens over praten. Raar is dat hoor! ‘s Middags werd ik samen met Jan Heemskerk van Playboy geïnterviewd voor Shownieuws.

Op woensdag mocht ik optreden op de winterpresentatie van Tros Sterren.nl Erg gezellig en leuk. Jody Bernal gaf er ook een waanzinnige show! Woensdagavond kleding doorgepast voor de single releaseparty met de te gekke ontwerpsters Kim en Patricia van ‘Bravoure’. Sieraden krijg ik van Mirjam van Dijk van ‘Mimi et Toi’. Op donderdag had ik een fotoshoot en interview voor de nieuwe Revu die nu al in de winkels ligt. Tussendoor heb ik nog veel gerepeteerd met de dansers voor mijn releaseparty.

Zaterdag 28 augustus weer een promo-optreden bij de Mediamarkt, nu in Alkmaar. ‘Sour’ werd weer goed ontvangen en na de nodige gezellige praatjes en handtekeningen, vervolgden we onze weg naar de Millionair Summer Fair in Noordwijk. Lekker decadent genieten van, en rondkijken naar, al het moois daar. Front row gekeken naar de laatste modetrends, met name naar de modeshow van TMF Janice, wat een te gekke jurkjes en jasjes!

Na een glaasje champagne hier en een amuse daar reden we, ‘moe, maar voldaan’ zoals dat heet, terug naar mijn eigen nederige ‘bijna millionairs’ -ahum- stulpje in het pittoreske Haarlem. Klinkt bijna net als Bloemendaal, toch?

Op maandag werd ik door mijn management gebeld dat ‘Sour’, terwijl deze op 9 september pas officieel gereleased wordt, op nummer 30 is binnengekomen van de Tip Parade! Wat..?!!! Super!

Dinsdag heb we met ons team bij Panama doorgesproken hoe we de single releaseparty gaan organiseren. Het beloofd een te gekke show te worden, ik heb er enorm veel zin in!

Tot snel!
Groetjes, Dewi

Lees de eerdere dagboeken van Dewi Pechler hier. Dewi’s single ‘Sour’ is te downloaden via iTunes en de Radio538 Download Shop.

Foto optreden MediaMarkt: Hardcom Fotografie

Lees ook:Dewi’s Diary: Niet single, maar wel fabulous
Lees ook:Dewi’s Diary: Na hard werken volgen beloningen!
Lees ook:Een platendeal en vaste column voor Dewi Pechler!
Lees ook:Dewi schittert op haar eigen feestje (zie foto’s en video!)
Lees ook:Dewi goes Las Vegas; video clip ‘Sour’

1 Reacties // Reageer

One thought on “Dewi’s Diary: JIPPIE, DE TIPPARADE!!!

  1. mariska

    super leuke update weer! ben blij voor je dat het zo goed gaat! je verdient het met al dat harde werken! hopelijk liggen er nog veel mooie dingen voor je in het verschiet :)

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>