Update: Ferrari van Jamiroquai t.w.v. 1 miljoen gesloopt


Zanger Jay Kay (Jamiroquai) stond een minder leuke verrassing te wachten toen hij dinsdagmorgen wakker werd in het Brudenell Hotel in Aldeburgh. Een vandaal had zich uitgeleefd op zijn 1 miljoen pond kostende zwarte Ferrari Enzo. De vooruit en een zijruit van de auto waren ingeslagen en ook heeft zijn auto wat lichte schade op de motorkap. De schade aan de, overigens schitterende, auto is naar verluid £7,000.

Kay zou de avond ervoor ruzie hebben gehad met de 21-jarige kok van het hotel, die gearresteerd is op verdenking van vandalisme aan de auto. Volgens Kay zou het ook een willekeurige voorbijganger geweest kunnen zijn. De zanger is overigens een grote autoliefhebber en bezit maar liefst vier Ferrari’s en zeven Porsches. Foto’s van de vernielde auto zijn hier te vinden.

Update 4 maart:
Inmiddels heeft de kok bekend de schade aan de auto te hebben toegebracht. De schade is grote dan gedacht werd, namelijk 30.000 pond! De kok liet in een verklaring weten door het lint te zijn gegaan doordat Jay Kay vervelende opmerkingen tegen hem maakte en in een gesprek met iemand anders op liep te scheppen over zijn auto.

Lees ook:Filmpje: Cristiano Ronaldo rijdt Ferrari aan puin
Lees ook:Celstraf voor vernielen Ferrari Jamiroquai
Lees ook:Politie neemt Porsche Panamera in beslag
Lees ook:Gouden Aston Martin met diamanten
Lees ook:Video: Elizabeth Taylors juwelen 20 miljoen waard

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Update: Ferrari van Jamiroquai t.w.v. 1 miljoen gesloopt

  1. Pingback: Celstraf voor vernielen Ferrari Jamiroquai | Glamour

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>