Dochtertje Mike Tyson overleden


Exodus, het 4-jarige dochtertje van bokser Mike Tyson is overleden. Exodus Tyson werd maandag met ernstige verwondingen opgenomen in het ziekenhuis en daar kunstmatig in leven gehouden. Het meisje was aan het spelen op een loopband en kwam door onbekende oorzaak met haar nek vast te zitten in een kabel die aan het apparaat verbonden was.

Het meisje werd door haar zeven jarige broertje gevonden. Ze was toen al buiten bewustzijn. De 34-jarige moeder van Exodus schakelde de hulpdiensten in. Tyson, die in Las Vegas verbleef, vloog daarop direct naar Phoenix om zijn kind in het ziekenhuis te bezoeken.

In een verklaring laat de familie weten: “Er zijn geen woorden om het tragische verlies van onze geliefde Exodus te beschrijven. We zijn dankbaar voor de gebeden en blijken van liefde vanuit de gehele wereld.”

Lees ook:Schokkend! Lees het 911 gesprek over Mike Tyson’s dochtertje
Lees ook:North West is een klein chocolademonstertje!
Lees ook:Dader Karst Tates overleden
Lees ook:Verklaring Koningin gebeurtenissen Apeldoorn
Lees ook:Update: Liam Neeson neemt afscheid van zijn vrouw

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>