Perez Hilton dient aanklacht in tegen manager B.E.P.


Een vervolg in de Perez Hilton en Will.I.Am soap. Gossip-blogger Perez Hilton heeft een aanklacht ingediend tegen de manager van de Black Eyed Peas. Hij eist een schadevergoeding. Dit meldden Amerikaanse media woensdag.

Hilton kreeg afgelopen weekend klappen an de manager, Polo Molina, bij een nachtclub in de Canadese stad Toronto. Perez maakte via de Twitter melding van het incident. Hilton, die eigenlijk Mario Lavandeira heet, had een blauw oog en ,,emotionele schade”. Die emotionele schade was duidelijk te zien in een filmpje dat hij later online zetten, waarin Hilton in tranen uitbarstte. Hij diende woensdag een aanklacht in bij een rechtbank in Los Angeles.

De manager zou boos zijn geworden door negatief commentaar van Hilton op het nieuwste album The E.N.D. van de Black Eyed Peas. Het album kwam vorige week op nummer een binnen in de Amerikaanse hitlijst.

Lees ook:Update: Perez Hilton mishandeld door Will.I.Am!
Lees ook:Susan Boyle het best verkocht in 2009
Lees ook:Openingsconcert WK Zuid Afrika, de foto’s
Lees ook:Cheryl Cole’s 250.000 pond optreden (zie de beelden)
Lees ook:Beyoncé grote kanshebber Grammy

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>