De Tafel van 5 stopt!


Vanavond om 18.00 uur zal de laatste uitzending van De Tafel van 5 te zien zijn bij NET 5. Na vier weken is besloten om te stoppen met dit werkdagelijkse programma. Er was de afgelopen twee weken al veel te doen om de kijkcijfers van het programma, maar nu valt dan toch het doek voor de dames. Gisteren keken slechts 38.000 mensen naar programma.
Karin de Groot, programmaleider NET 5: “Nu we De Tafel van 5 een paar weken hebben uitgezonden, is het tijd om de balans op te maken. Helaas moeten we constateren dat de kijker dit programma niet weet te vinden. Hoe vervelend het ook is, soms slaat een programma niet aan en kun je niet anders dan de conclusie trekken om te stoppen. Desondanks kijk ik terug op een bijzondere tijd waarin we samen met de makers en de vrouwen erg hard en met veel plezier aan dit project hebben gewerkt.”

Paul de Leeuw is uiteraard niet blij met het wegvallen van het programma.: “Ik betreur het vooral voor de hardwerkende redactie en productie en ben zowel de vrouwen als NET 5 dankbaar voor het vertrouwen.”

Foto: Angel Mulder

Meer televisienieuws vind je op Zappen.blog.nl

Lees ook:Nick & Simon stoppen
Lees ook:Stacey Rookhuizen gaat ‘Project Catwalk’ presenteren
Lees ook:Gordon stapt uit de Toppers!
Lees ook:‘Derek Ogilvie is nep’
Lees ook:Veel Bekende Nederlanders in Gooische Vrouwen film

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>