Meisje op podium Anouk is dochter Saskia Noort

Het meisje dat gisteren tijdens het concert van Anouk in Paradiso het podium beklom en op een prachtige manier het nummer neerzette is niemand minder dan Julia Schellekens, de dochter van Saskia Noort. De 14-jarige Julia is een grote fan van Anouk, die al eerder optrad met nummers van haar idool, en greep de kans om naast haar idool op het podium te zingen met beide handen aan. Het publiek en Anouk waren onder de indruk van de zangkunsten van de tiener. Later bleek dat ze de dochter van schrijfster Saskia Noort is. Anouk nam de tijd om tijdens het nummer even te schuifelen en te tongzoenen met haar vriend, rapper Unorthadox. Zie de beelden hieronder.

Lees ook:Julia Samuël heeft ernstige vorm van botkanker
Lees ook:Anouk laat songfestivalnummer ‘Birds’ horen (clip!)
Lees ook:Julia van der Toorn wint ‘The Voice of Holland’
Lees ook:‘Bikinibabe’ Lindsey Vonn wint goud tijdens Olympische Spelen
Lees ook:Video: Nu ook Madonna’s zoon op het podium!

1 Reacties // Reageer

One thought on “Meisje op podium Anouk is dochter Saskia Noort

  1. Monique

    Wat leuk!:)

      /   Reply  / 
  2. Pingback: Dochter Saskia Noort opvolgster Anouk | Boeken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>