Pink draagt onderbroeken vriend in fotoshoot


Wat een betere promotie kan Carey Hart, de vriend van Pink, zich wensen dan dat zijn eigen vriendin zijn onderbroeken showt? Het gaat hier overigens niet om de onderbroeken die Carey zelf draagt, maar wel die hij ontworpen heeft.  In een sexy fotoshoot draagt ze een onder meer fuchsia kleurige onderbroek, gestippelde BH en gouden slipje uit de Hart & Huntington modelijn, die eigendom is van Carey Hart.

In de fotoshoot toont Pink haar strakke lijf en de vele tattoos. De kledinglijn is onderdeel van Carey’s Hart & Huntington Tattoo Company. Carey Hart opende deze tattooshop in Las Vegas in 2004 tesamen met John Huntington. Later openden ze ook winkels in Honolulu, Cabo San Lucas en Orlando. Pink en Carey zijn weer samen een stel, nadat ze begin 2008 uit elkaar gingen. Ze trouwden in 2006 na een relatie van vijf jaar. Zie de foto’s uit de fotoshoot hier.

Lees ook:Michael Jackson Memorial, een compilatie filmpjes
Lees ook:Boblijntje én tattoo in haar nek voor Christina Aguilera
Lees ook:De jurkjes van Victoria Beckham hot onder celebs
Lees ook:Video: Mariah Carey dronken bij Award uitreiking
Lees ook:Katie Price laat tattoo Peter Andre verwijderen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>