Stephen Gately overleed door vocht in zijn longen

Stephen Gately Of Boyzone Dies Suddenly On Holiday In Majorca

Uit een autopsierapport dat vandaag werd vrijgegeven, blijkt dat Boyzone zanger Stephen Gately is overleden door een vochtophoping (longoedeem) in zijn longen. Het is mogelijk dat hij deze acute oedeem kreeg door stikken in zijn eigen braaksel. De politie wil niet bevestigen dat de zanger inderdaad gebraakt had voor zijn overlijden. Duidelijk is wel dat hij gedronken had. Er was geen drugs in het spel.

Volgens de lijkschouwer wijst niets erop dat iemand schuldig was aan zijn overlijden, dus is de conclusie dat de dood van de zanger natuurlijk was. Nu de autopsie er op zit zal het lichaam van Stephen over enkele dagen naar Ierland worden gebracht, waar hij begraven zal worden. Er zal nog wel verder onderzoek worden verricht, maar volgens de autoriteiten is dat slechts een formaliteit.

Stephen overleed zaterdagnacht na een nacht stappen in zijn huis op Mallorca. Zijn vriend vond hem in de ochtend dood in de woonkamer van hun appartement in Port d’Andratx. Stephen Gately zal zaterdag begraven worden.

Bron: The Sun

Lees ook:Stephen Gately was NIET dronken! (zie beelden)
Lees ook:Man Stephen Gately erft miljoenen
Lees ook:Boyzone draagt kist Stephen Gately tijdens begrafenis
Lees ook:Drank de oorzaak dood Stephen Gately?
Lees ook:Echtgenoot Stephen Gately wil erfenis van 10 mijoen niet!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>