Katherine Jackson betaalt boodschappen ex Jermaine Jackson

Michael Jackson Tribute Concert - Press Conference

Alejandra Jackson, de ex van Jermaine Jackson krijg supermarkt kadokaarten van Jermaine’s moeder, Katherine Jackson om eten voor haar kinderen te kopen. Jermaine zou verzuimen om alimentatie voor de kinderen te betalen… Alejandra heeft een claim ingediend bij de rechtbank, omdat Jermaine Jackson haar de $35,550 alimentatie die de rechtbank haar had toegewezen nooit heeft betaald. Alejandra en Jermaine hebben twee kinderen samen, Jermajesty en Jaffar. Om haar ex-schoondochter uit de brand te helpen stopt Katherine haar af en toe een kadokaart voor de supermarkt toe met bedragen tussen de 300 en 400 dollar.

Volgens Alejandra zou Jermaine, de broer van Michael Jackson, in de rechtbank gelogen hebben dat hij in 2008 slechts een inkomen had van 35.000 dollar. Hij woont nog steeds in hetzelfde grote huis, rijdt in grote auto’s en leeft nog steeds het luxe leventje dat hij altijd al had. De zaak zal binnenkort weer voor de rechtbank komen.

Bron: TMZ

Norby Walters' 16th Annual Night Of 100 Stars Oscar Gala - Arrivals
Alejandra en Jermain nog samen in 2006

Lees ook:Jermaine Jackson heeft het moeilijk tijdens persconferentie
Lees ook:Familie Jackson niet blij met Tribute Concert
Lees ook:Debbie Rowe geeft haar rechten niet op
Lees ook:Jackson Tribute gaat door
Lees ook:Michael’s lichaam in graftombe Berry Gordy

1 Reacties // Reageer

One thought on “Katherine Jackson betaalt boodschappen ex Jermaine Jackson

  1. Robine

    300 a 400 dollars geeft zijn moeder werg aan haar ex schoondochter…ze hebben genoeg geld en kunnen zeker wel meer dan dat betalen. zulke mensen zijn gewoon geldwolven en betalen liever aan auto’s en of huizen dan aan hun eigen kroost.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>