De Gooische Meisjes uit de kleren in Playboy

De ‘Gooische Meiden‘ Bo, Pauline, Kimberly, Florine en Leslie zijn uit de kleren gegaan. Zij zullen volgende maand te bewonderen zijn in de Playboy. Jan Heemskerk, hoofdredacteur van het blootblad, heeft dit nieuws aan Shownieuws bevestigd. De fotoshoot van de meiden heeft inmiddels al plaatsgevonden, naar verluid op een tropisch eiland. De Gooische Meiden werden bekend door hun realitysoap op RTL5, Echte Gooische Meisjes.

Update: Naar verluid zou alleen Gooisch Meisje Pauline uit de kleren gaan. Alle vijf de meiden zullen wel schaars gekleed in de FHM verschijnen.

Lees ook:De Gooische Meisjes gaan in de bijstand
Lees ook:De Playboy-foto’s van Gooisch Meisje Pauline (zie foto’s!)
Lees ook:Gooische meisjes in de jungle
Lees ook:Video: ‘Britt Dekker naakt in Playboy’
Lees ook:De Gooische Meisjes in de FHM! (zie foto’s)

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “De Gooische Meisjes uit de kleren in Playboy

 1. Henk

  ik heb nog nooit een stel meiden gezien die me zo sterk doen denken aan gesettelde vrouwen van zo’n jaar of 50, 60. Wat een oude vrouwen gedrag, vreselijk. Wat mis je een hoop plezier als je in zo’n tuttige kakkineuze omgeving opgroeid. En dan denken ze dat ze het beter hebben dan de gemiddlede nederlander. Het zal je maar gebeuren dat je op je 20e al het gedrag vertoond van een 60-jarige snob. Medelijden met deze meiden.

    /   Reply  / 
 2. Adri

  Wat een kutsite is dit. Met een gore verborgen neplink naar reclame!

    /   Reply  / 
 3. ger

  Volledig met Henk eens. Dat was het eerste wat mij ook op kwam na gisteren een aflevering gezien te hebben op RTL gemist.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>