Ivana Trump toch in het Celebrity Big Brother huis!


Er gingen al geruchten dat ze het huis in zou gaan en gisteravond betrad Ivana Trump dan toch nog het Celebrity Big Brother huis, bijna een week nadat de andere kandidaten het huis in waren gegaan. Ze zal onder meer Alex Reid, Stephan Baldwin, Heidi Fleiss, Stephanie Beacham en Ekaterina Ivanova vergezelen.

Ivana werd vooral bekend als de ex-vrouw van multimiljonair Donald Trump en hield een flink zakcentje aan deze scheiding over. De 60-jarige societé kwam onlangs nog uitgebreid in het nieuws toen ze hysterisch te keer ging in een vliegtuig, omdat ze last had van luidruchtige kinderen. Ze werd in het programma letterlijk tevoorschijn getoverd. Ze liet weten wellicht een nieuwe echtgenoot op te duikelen in het programma, verwijzend naar de vier mislukte huwelijken die ze al achter de rug heeft. Ze is nog maar net gescheiden haar 37-jarige toyboy Rossano Rubicondi.

Foto: Channel 4

Lees ook:Ivana Trump uit vliegtuig gezet
Lees ook:Na scheiding Toyboy voor Ivana Trump?
Lees ook:Celebrity Big Brother weer vol met ‘net-niet-sterren’
Lees ook:Is Sittah de She-Mask in de nieuwe Uri Geller?
Lees ook:Open in 2010: Trump SoHo

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>