Celebrity Big Brother weer vol met ‘net-niet-sterren’


Ivana Trump, Pamela Anderson, MC Hammer, Boy George en Paul Gascoigne… ze zouden volgens de geruchten allemaal het Celebrity Big Brother huis ingaan gisteren, maar ze gingen niet. Wie wel gingen zijn onder meer kooivechter (en speeltje van Katie Price) Alex Reid, acteur Stephen Baldwin, hoerenmadam Heidi Fleiss en Ekaterina Ivanova, de ex-vriendin van Ron Wood.

Boy George wilde graag, maar mocht van de rechter het huis niet in, hij heeft nog een straf lopen. Toch zal hij betrokken worden bij het programma en een cameo in de show maken. Wat hij exact zal gaan doen is nog niet bekend. De “celebs” gingen gisteren het huis in. Ook Dane Bowers, ook een ex van Katie Price heeft zijn intrek genomen in het huis. Dat kan nog een flinke aanvaring opleveren met haar huidige vriendje Alex Reid, die zich graag in vrouwenkleding hult. Om die laatste reden hadden de producenten ook graag Boy George in het huis gezien. De twee hadden er een leuke verkleedpartij van kunnen maken.

De overige bewoners zijn rapper Sisqo, voetballer Vinnie Jones, actrice en pinup model Nicola T, actrice Stephanie Beacham, rapster Lady Sovereign en producer Basshunter (echte naam Jonas Erik Altberg).

Volg Glamourblog op Twitter!

Lees ook:Katie Price en Alex Reid getrouwd in Vegas!
Lees ook:Alex Reid wint Celebrity Big Brother
Lees ook:Alex Reid verkleed zich als Jordan tijdens boekpresentatie
Lees ook:‘Katie Price gaat scheiden van Alex’
Lees ook:Katie Price dumpt Alex Reid! (zie video)

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Celebrity Big Brother weer vol met ‘net-niet-sterren’

  1. Pingback: Ivana Trump toch in het Celebrity Big Brother huis! | Glamour

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>