Penney de Jager wil als oudste vrouw in Playboy


Move over Patricia Paay! La Paay zou wel eens haar titel van oudste vrouw ooit in de Playboy in moeten leveren. De voormalig Toppop-danseres (62) zou dolgraag nog eens in de Playboy gaan. Daarmee zou ze ouder zijn dan Patricia Paay, die afgelopen jaar op haar 60e bloot in Playboy was te bewonderen…

Penney laat aan het blad Weekend weten: “Ik heb altijd geroepen dat ik het nóg een keer wil doen. De eerste keer was in het decembernummer van 1985. En nu wil ik het weer doen, maar over een tijdje. Dan moet het wel supergaaf zijn en chic.” Playboy heeft nog geen reactie gegeven op de uitspraken van Penney.

Lees ook:Bitchfight tussen Connie Breukhoven en Patricia Paay
Lees ook:Patricia Paay niet voor het geld in Playboy
Lees ook:De eerste naaktfoto uit Playboy van Patricia Paay uitgelekt!
Lees ook:Playboy met Patricia Paay het best verkocht!
Lees ook:Patricia Paay toch in Playboy!

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Penney de Jager wil als oudste vrouw in Playboy

 1. Anton

  ………… voor mij onherkenbaar zonder die bos donkere krullen :)

    /   Reply  / 
  1. Laatbloeier

   Die bos donkere krullen is voor de Playboy wel te regelen.

     /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>