Patricia Paay slaat bitterbal kapot op hoofd journalist

Letterlijk hot news… Een minder chique en glamourous actie van Patricia Paay. Na de modeshow van Paul Schulten vanavond in Amsterdam sloeg de diva een bitterbal kapot op het hoofd van journalist Ger Lammens van het blad Weekend. Voor Ger kwam de bal letterlijk uit het niets. Op Twitter laat hij weten: “Deed niks. Ging vroeger met haar op vakantie, zal je maar niet vertellen wat ze allemaal deed (1976). Veelal schrijf ik aardig over ‘t mens. Maar kennelijk zat haar iets dwars. Aandachtsjunk. En dat nota bene op de herdenking van de droeve dood van gentleman Edgar Vos…”

Hij besluit met “Hoe diep kan een mens zinken… Deze KERMISATTRACTIE tot ver onder mijn kelder, tussen de ratten.” Waarom La Paay dit deed, is dus voor ons nog geheel onduidelijk. Wij verwachten dat dit morgen voorpaginanieuws is en een “bitterballengate” zich heeft ontketend. Wat een sensatie op de zondagavond! Wordt vast vervolgd…

UPDATE 1 maart: Volgens Patricia zou Lammens, toen ze net gescheiden was van Adam Curry, onder valse voorwendselen met haar moeder hebben gebeld om zo informatie te vergaren. Patricia zou daar woedend over geweest zijn. Dochterlief Christina Curry reageerde ook nog op het voorval op Twitter: “volgende keer dauw ik een frikandel in ger lammens z’n anus, met de groeten van mijn moeder”

Volg Glamourblog ook op Twitter!

Lees ook:Adam Curry en Patricia Paay ook uit elkaar!
Lees ook:Micky en Adam Curry stappen in het huwelijksbootje (zie video)
Lees ook:Christina Curry uit de kleren op Twitter
Lees ook:Bitchfight tussen Connie Breukhoven en Patricia Paay
Lees ook:Playboy met Patricia Paay het best verkocht!

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Patricia Paay slaat bitterbal kapot op hoofd journalist

  1. H.D.B. Go

    Patricia Paay met je zestig jaar zijn dat toch geen opvliegers meer van de menopauze. Je dochter Christina Curry is wel een grote fan van je. Maar een fricandel daar kun je toch niks mee.
    Maar een onbescheiden vraag, ben je nog actief op sex gebied?

      /   Reply  / 
  2. Laatbloeier

    Jammer dat je je tot zoiets verlaagt, Patricia. Er zijn toch wel betere manieren om iemand te laten merken dat hij je een rotstreek heeft geleverd.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>