Stacey Rookhuizen valt op in Viktor en Rolf tijdens Mary Poppins

Vanavond ging in Scheveningen de musical Mary Poppins in première. De komende dagen kun je hierover alles lezen bij onze collega’s van Musicalblog.nl. Het wemelde er uiteraard van de BN’ers op de rode loper, maar iemand die niemand ontgaan kan zijn is Stacey Rookhuizen die op zijn zachts gezegd nogal opviel in haar Viktor & Rolf creatie. Hier zal nog lang over gesproken worden. Uiteraard tonen we je morgen nog veel meer foto’s van deze grootse première, maar deze foto van Stacey wilden we je niet onthouden…

Lees ook:Stacey Rookhuizen gaat ‘Project Catwalk’ presenteren
Lees ook:Tout bekend Nederland naar première Mary Poppins
Lees ook:Stacey Rookhuizen naakt in kerstnummer Playboy
Lees ook:Playboy met Stacey Rookhuizen gepresenteerd (zie foto)
Lees ook:Video: Stacey Rookhuizen draagt vuilniszak als statement

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>