Niet Katja, maar Fajah Lourens is Hottest MILF 2010

Wij hadden al helemaal ingezet op Katja Schuurman, maar Fajah Lourens blijkt met de titel Hottest MILF 2010 aan de haal te zijn gegaan. Sterker nog, Katja kwam niet eens in de top 5 voor! Fajah Lourens zou gereageerd hebben met: “Wow, dit betekent écht iets voor me! Ik ben gewoon de meest sexy mama van Nederland! Ik ben een uitgerangeerde soapster, dus ik hoop dat dit een nieuwe impuls is voor mijn carrière ;-) ”. Fajah poseerde al eens naakt voor het blad FHM (zie foto).

Aanstaande zondag is het Moederdag en dat vonden Radio 538 DJ Dennis Ruyer en sidekick Jelte van der Goot van de Middagshow reden om weer op zoek te gaan naar de aller-lekkerste ‘MILF’ onder de BN’ers; met de ‘538 MILF Verkiezing 2010’! Op radio538.nl zijn massaal stemmen uitgebracht en hieruit is de volgende top 5 gekomen:

1. Fajah Lourens

2. Chantal Janzen

3. Miljuschka Witzenhausen

4. Renate Verbaan

5. Sylvie van der Vaart

Radio 538 DJ Dennis Ruyer heeft vandaag in de Middagshow bekendgemaakt dat Fajah de zogenaamde ‘538 MILF Verkiezing 2010’ van bekend Nederland heeft gewonnen. Dennis confronteerde haar in de uitzending met deze prestigieuze prijs. Vorig jaar was Chantal Janzen de trotste winnaar van de ‘538 MILF Verkiezing 2009’.

Foto: FHM

Lees ook:Katje Schuurman is ‘hot MILF’
Lees ook:Fajah Lourens sexy in lingerie voor Sapph!
Lees ook:Chantal Janzen neemt eerste ‘Pien’s Planner’ in ontvangst
Lees ook:Video: Fajah Lourens moest afkicken van wildplassen
Lees ook:Foto’s: Fajah Lourens ‘behind the scenes’ fotoshoot Sapph!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>