Zangeres omgekomen bij vliegramp Tripoli

Zangeres Joëlle van Noppen blijkt een van de omgekomen slachtoffers van de vliegramp in Libië. Zij was van 1997 tot 2000 een van de leden van meidengroep WOW!

De 30-jarige zangeres, moeder van de 6-jarige Dana, was van lid van de Nederlandse meidengroep die in 1997 een hit scoorde met het nummer Keer Op Keer (Loop Maar Naar De Maan), geproduceerd door het duo Bolland & Bolland. Na Keer Op Keer hadden de meiden nog een hit met Zomer en met de in het Big Brother-huis opgenomen videoclip van The Night Before You Came. In 2000 verlaten Joëlle en Denise de groep.

Inmiddels is bekend dat het Nederlandse jongetje die de enige overlevende is, Ruben heet, negen jaar oud is en uit Tilburg komt. Hij was met zijn ouders en 11-jarige broer op safari geweest. Zij zijn allemaal omgekomen bij de ramp. Ook de zoon van de Geldropse burgemeester Rianne Donders is samen met zijn vriendin om het leven gekomen door de crash. Bij de ramp in Tripoli kwamen 103 mensen om het leven, onder wie 70 Nederlandse passagiers en alle elf bemanningsleden.

Foto: Hyves

Lees ook:Oudere broer Ben Saunders in Popstars
Lees ook:Nieuwe zangeres K3 gaat gezocht worden op SBS6
Lees ook:Guus Meeuwis als eerste op Walk of Fame
Lees ook:Simone Angel geschokt door HIV-schandaal
Lees ook:John Travolta kapot door dood zoon

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Zangeres omgekomen bij vliegramp Tripoli

  1. Pingback: Tweets die vermelden Zangeres omgekomen bij vliegramp Tripoli | Glamour -- Topsy.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>