Pupa partner Joop van den Ende

Pupa Milano is vanaf vandaag de trotse make-up partner van Joop van den Ende Theaterproducties. Alle producties van Joop van den Ende Theaterproducties, met onder andere de musicals Mary Poppins, We Will Rock You en Petticoat, zullen in het theaterseizoen 2010-2011 gebruik maken van de make-up van Pupa Milano.
De samenwerking werd bezegeld in Koninklijk Theater Carré, voorafgaand aan een voorstelling van Petticoat. Care Cosmetics zal de samenwerking ook gebruiken om rondom Petticoat een aantal unieke campagnes te ontwikkelen richting detaillist en consument. Zo waren vanavond al 200 relaties van Care Cosmetics aanwezig in het theater.

In bijzijn van Duco van Keimpema, directeur Care Cosmetics, werd de samenwerking tussen Care Cosmetics en Joop van den Ende Theaterproducties gisteravond officieel gevierd in Koninklijk Theater Carré met de enkele castleden van Petticoat, waaronder hoofdrolspeelster Chantal Janzen.

Lees ook:Edelstenen op de rode loper bij de Oscars!
Lees ook:Preview: Finale Beat The Best
Lees ook:Joop Braakhekke dreigt Vinden.nl met rechtszaak
Lees ook:Joop van Tellingen weer ernstig ziek
Lees ook:Fotograaf Joop van Tellingen (67) overleden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>