Joel Geleynse presenteert CD (zie foto’s!)

Gisteren werd het event een beetje overschaduwd door de vechtpartij tussen Nick Nielsen en Party-verslaggever Menno Smit. Gelukkig kreeg Joel Geleynse maandag weinig mee van dit vervelende voorval en genoot hij van zijn avond: de CD-presentatie van zijn eerste single in Nederland ‘Love You More’…

Joel Geleynse, bekend van Sterren Dansen op het IJs, waar hij iedere week met Monique Smit schaatste, presenteerde deze single maandagavond namelijk in Beachclub Vroeger in Bloemendaal. Sita (zangeres en jurylid van Sterren Dansen op het IJs) presenteerde de avond en reikte Joel het eerste officiële exemplaar uit.

De CD presentatie was zeer druk bezocht. Onder de genodigden bevonden zich ook vele bekende Nederlanders zoals Ernst Daniel Smid, Monique Smit, Ewout Genemans, Maik de Boer en uiteraard alle schaatsers van Holiday on Ice. Ook de pers was in grote getalen aanwezig. De populariteit van Joel is in zeer korte tijd enorm gegroeid, mede dankzij zijn deelname aan het televisieprogramma wat vorige week met de halve finale eindigde. Joel: “Natuurlijk vond ik het jammer dat we de finale net niet hebben gehaald, maar ik ben er enorm trots op hoe ver Monique en ik gekomen zijn. Nu heb ik alle tijd om me te focussen op mijn muziekcarrière en Nederland te laten zien dat ik meer in mijn mars heb dan alleen schaatsen”.

De single ‘Love you more’ is vooralsnog alleen te downloaden en op diverse downloadsites zeer populair. In sommige charts staat deze zelfs al in de download top 10. Joel zal waarschijnlijk deze zomer een album opnemen.

Foto’s: Jim Hoogendorp

Lees ook:Joel Geleynse in boxer op billboards
Lees ook:Schaatshunk Joel Geleynse brengt single uit
Lees ook:Nick Nielsen op de vuist met Party-verslaggever
Lees ook:Remy Bonjasky en Tim Douwsma ook op het ijs
Lees ook:Amsterdam Fashion Awards uitgereikt in Amsterdam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>