Schaatshunk Joel Geleynse brengt single uit

Joel Geleynse, de schaatspartner van Monique Smit in Sterren Dansen op het IJs brengt vrijdag zijn eerste single uit in Nederland. De titel van deze single is ‘Love you more’. In Canada is de schaatser al bekend in de muziek. Hij schrijft en produceert zijn eigen nummers. In Nederland wordt deze week zijn eerste single gelanceerd tijdens een launch party in Beachclub Vroeger te Bloemendaal.

Recentelijk liet Joel in Sterren Dansen op het IJs, op verzoek van Gerard Joling, al een stukje van zijn zangkwaliteiten horen. Vele fans vroegen toen al om meer. “Ik merkte dat veel mensen me vroegen naar mijn muziek. Gelukkig ben ik tegen wat mensen aan gelopen zoals Christian Looman, mijn manager, en de mensen van MBR Producties die meteen in mij geloofden en mij fantastisch hebben ondersteund. We hebben er met elkaar veel tijd en energie in gestoken, maar het resultaat mag er wezen en mijn eerste single is een feit. Aangezien mijn ouders beide in Nederland geboren zijn, en mijn roots dus hier liggen, zou ik het fantastisch vinden als ik in Nederland als zanger door kan breken”, aldus Joel.

In Canada heeft Joel al menig nummer op zijn naam staan en treedt hij regelmatig op met zijn band. Zijn muziek is gebruikt voor een TV programma, maar ook het Canadese Kunstschaatspaar David Pelletier en Jaime Sale hebben een kür geschaatst op de prachtige ballad ‘Molly’. Buiten het feit dat hij de nummers schrijft en zingt, arrangeert hij ze allemaal zelf. Van het zelf geproduceerde debuut album ‘Rebellion of Camouflage’ werden al vele exemplaren verkocht.

Afgelopen jaar won hij de ‘Toronto Music Award’ voor beste live band. Joel schopte het recentelijk zelfs in een auditie als achtergrond zanger voor de nieuwe show van Lady GaGa uit duizenden zangers tot de laatste zes kandidaten. Helaas koos men er voor om uiteindelijk alleen met drie zangeressen te gaan touren. Vanaf vrijdag is zijn single te downloaden via iTunes, maar ook van het schitterende lichaam van Joel kunnen we binnenkort nog volop genieten. Hij zal namelijk in boxershort, maar op de schaats, schitteren op de billboards van Sapph.

Foto: Reinder Weidijk/Sapph

Lees ook:Joel Geleynse presenteert CD (zie foto’s!)
Lees ook:Joel Geleynse in boxer op billboards
Lees ook:Michella Kox (Echte Meisjes) brengt single uit
Lees ook:Sharon Schrijft: Amazing Grace
Lees ook:Platina voor K3 met Josje!

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Schaatshunk Joel Geleynse brengt single uit

  1. Pingback: Nick Nielsen op de vuist met Party-verslaggever | Glamour

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>