‘Soapmoeder’ Olga Madsen (64) overleden

‘Soapmoeder’ Olga Madsen is op 64-jarige leeftijd overleden. Dit meldt RTL Boulevard. Zij bewerkte in de jaren tachtig de Autralische soap The Restless Years tot Goede Tijden, Slechte Tijden. Zij was onder meer degene die de vorig jaar overleden Antonie Kamerling ontdekte.

Door het succes van GTST is de televisieproducente vervolgens ook betrokken bij de opstart van Onderweg Naar Morgen en Goudkust. Olga wordt benoemd tot Moeder van de Nederlandse soap en in 1999 werd ze directeur drama van Joop van den Ende TV-producties. Ruim een jaar later, in maart 2000, vertrok zij daar, en maakte de serie Wilhelmina. Olga werkte ook mee aan films zoals De Tweeling, Bride Flight en De Storm.

Een jaar geleden was zij nog te gast bij Pauw en Witteman, waar ze sprak over de dood van Antonie Kamerling. Zie de video hieronder.

Lees ook:Pupa partner Joop van den Ende
Lees ook:Antonie Kamerling (44) overleden, zelfmoord
Lees ook:Antonie Kamerling herdacht tijdens première Legally Blonde
Lees ook:Première ‘Legally Blonde’ opgedragen aan Antonie Kamerling
Lees ook:BN’ers reageren op dood Antonie Kamerling

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>