Estelle Cruijff dient tuchtklacht in tegen Moszkowicz

Estelle Cruijff heeft een tuchtklacht ingediend tegen Bram Moszkowicz. Volgens Estelle zou de advocaat ‘excessief hoge kosten in rekening hebben gebracht ‘ toen Bram haar bijstond in de zaak rond Badr Hari. Dit meldt NRC vandaag.

Estelle zette Bram Moszkowicsz vorige maand aan de kant en stapte over naar advocaat Nico Meijering. Moszkowicz zou altijd met Estelle Cruijff afgesproken in het Amstel Hotel, op een kilometer afstand van het kantoor van Moskowicz en rekende hiervoor alleen al 1500 euro aan reiskosten. Tja, die dure auto van Bram kost ook wat natuurlijk…

Ook zou Moszkowicz volgens dezelfde krant RTL Boulevard hebben getipt als ze bij de rechtbank moest verschijnen of een afspraak had met de advocaat. Bram Moszkowicz schuift regelmatig aan achter de desk van het showbizz-programma.

Lees ook:Bram Moszkowicz levenslang uit ambt gezet
Lees ook:Bram Moszkowicz staat Estelle Gullit bij in zaak Badr Hari
Lees ook:Auto Bram Moszkowicz geramd door crimineel
Lees ook:Eva Jinek en Bram Moszkowicz uit elkaar
Lees ook:Bram Moszkowicz heeft een relatie met Eva Jinek

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Estelle Cruijff dient tuchtklacht in tegen Moszkowicz

  1. Herna

    Het domme blondje is helemaal van het padje af!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>