The VIP Room in Rotterdam geopend


Een VIP stek zonder pretenties. Het kán in Rotterdam. Gisterenavond opende The VIP Room aan het Stadhuisplein haar deuren. Het is weliswaar het zevende ‘horecakind’ van Chiel Jongejan, maar gelijk de meest volwassen spruit van de familie.  Een sophisticated plek en toch lekker alledaags. Om 20.00 uur daalden de allereerste glamourminnende bezoekers de trap af naar deze nieuwe club in downtown Rotterdam, velen met nog een laagje sneeuw op de schouders.

Bij binnenkomst werden clubliefhebbers á la minute betoverd door een 1001 nacht sfeer. Een groot contrast met het winterwonderland gevoel buiten. De woestijn-glam uit Dubai lijkt rechtstreeks naar de Maasstad te zijn overgewaaid. Toegang tot een VIP ruimte in een club is voor velen vaak een ‘fata Morgana’. In The VIP Room staan echter álle bezoekers op de gastenlijst voor een socialite feestje. Uiteraard mét eigen tafel, comfortabele zetels en flessen ‘toverdrank’ (Champagne). Naast dansen op fijne DJ-sets bleek gisteren ‘tafelhoppen’ een uiterst populaire bezigheid in deze nieuwe club.


Een fijne bijkomstigheid van één grote VIP stek is dat dansers en ‘bankzitters’ gewoon gezellig in één ruimte samen zijn. The VIP Room laat met haar glamour van alledag zien dat iedereen zich een avond lang een Oriëntaalse prins of prinses kan voelen. Het was gisteren in ieder geval al een nacht uit duizenden. Dit belooft wat voor alle andere donderdag-, vrijdag-, zaterdag- en zondagavonden in The VIP Room. Bijvoorbeeld op 31 december a.s. Dan pakt de club uit met een grootse NYE party in VIP-stijl.  Een feestje voor iedereen die op zoek is naar een vleugje ‘glamchique’ tijdens de feestdagen.

Lees ook:Paris Hilton is geil (zie foto’s!)
Lees ook:Scarlett Johansson in Nederland?
Lees ook:Cristiano Ronaldo weer samen met Paris
Lees ook:Christina Curry schittert op de catwalk in bikini (foto’s!)
Lees ook:Ugg Outlet in Rotterdam vanaf vrijdag open

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>