Nieuwe hype: op vakantie zonder te weten waar naar toe…

Ben je een avontuurlijk type dan is dit zeker jouw ding! Een vakantie boeken en pas op het vliegveld horen waar je naartoe gaat? De blind break vakantie is de reistrend van deze zomer! Dag control-freaking, hallo spontaniteit. Reisorganisatie srprs.me signaleert een groei van 70% in de verkoop van blind breaks voor controlfreaks, avonturiers en iedereen die ook gelooft dat de mooiste dingen gebeuren als je ze los laat. Stellen, ouders met kinderen, vriendengroepen, soloreizigers. Ga ook uit je comfort zone en doe de mooiste ervaringen op, juist als je geen verwachtingen hebt. Reis af in het thema Adventure, City Tripping, Broke, Multi City of Sunsation naar destination unknown; want de hele wereld is een playground.

Uit je comfortzone

srprs.me ziet een groei in deze blind breaks. Mei en juni werden afgesloten met elk 70% groei in boekingen en de verwachting is dat deze groei aanhoudt. Oprichter Raymond Klompsma: “Je overgeven en op blind break vakantie gaan vergt lef en openstaan voor het onbekende. Steeds meer Nederlanders wagen de sprong in het diepe. Van studenten tot vaders & dochters. Ze worden getriggerd door de spanning van het onbekende en willen openstaan voor nieuwe ervaringen. Ook hebben veel van onze reizigers geen zin in het geregel dat nou eenmaal hoort bij zelf een vakantie organiseren.” De blind breaks van srprs.me zijn in thema’s te boeken. Voor zonnestralen in je gezicht op destination unknown kies je voor Sunsation. Adventure is er voor de échte daredevils, liefhebbers van stedentrips gaan op Citytrip of laten zich in 1 trip meerdere keren verassen met het Multi City thema. Wil je helemaal low-budget gaan omdat je blut bent of omdat je het tof vindt om voor zo weinig mogelijk geld een avontuur te beleven? Dan is er vanaf €100,- de citytrip in het Broke thema.

 

Lees ook:Touriya: ‘wij gaan niet officieel scheiden’
Lees ook:Win Sex and the City 2 op DVD!
Lees ook:Eerste schooldag voor Prinses Alexia
Lees ook:Erny van Reijmersdal failliet
Lees ook:‘Rob heeft weer een hoop vakanties gered’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>