Helena Christensen naakt! Zie de foto’s


Ze was altijd al een van onze favoriete modellen: Helena Christensen. Vanaf het moment dat ze op het strand lag te rollen in de clip van Chris Isaak waren we verkocht. Toen ze later ook nog eens een van onze favoriete rocksterren, Michael Hutchinson van InXs, ging daten, kon ze helemaal niet meer stuk! Inmiddels is ze 41 en nog steeds beeldschoon. Dat je op die leeftijd nog prima uit de kleren kan, bewijst ze in het blad Man about Town, waarin ze volledig uit de kleren ging.

De foto’s werden gemaakt door fotograaf Sølve Sundsbø. Zie hier de schitterende foto’s uit deze shoot.

Lees ook:Lara Stone naakt in Playboy!
Lees ook:Stacey Rookhuizen naakt in kerstnummer Playboy
Lees ook:Twilight actrice liever naakt!
Lees ook:Epke Zonderland ging in 2002 al met zijn broers ‘uit de kleren’
Lees ook:Joanna Krupa’s sexy fotoshoot met zus Marta (zie foto’s!)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>