De Bavaria Babes weer opgepakt!

Jun. 14, 2010 - World Cup, United Kingdom - Holland fans thrown out for wearing Bavaria mini skirts.

De FIFA speelt het hard. De Bavaria Babes zijn vanmorgen wederom opgepakt en zullen wellicht vandaag nog voor de rechter moeten verschijnen. In een sms aan diverse media laat Barbara Castelein weten “We worden nu van ons bed gelicht en opgepakt. Waarschijnlijk vandaag nog voor de rechter”

Maandag werden de meiden al van de tribune gehaald en verhoord, omdat zij de DutchyDress dragen, een reclame-uiting van Bavaria. Dit zou in strijd zijn met de regels van de FIFA, die een sponsorcontract heeft met Budweiser.

De Nederlandse ambassade in Pretoria is op de hoogte van de arrestatie, maar heeft nog geen contact met de dames gehad. Er gaan geruchten dat de meiden het land uitgezet zullen worden. Zodra er meer nieuws bekend wordt, lees je het uiteraard hier.

Update 13:30 De twee meiden zijn na betaling van een borgsom van zo’n 1000 euro per persoon vrijgelaten. De rechtbank zal hun zaak behandelen op 22 juni.

Lees ook:Bavaria DutchyDress meiden gearresteerd?
Lees ook:Aanklacht tegen Bavaria-babes ingetrokken
Lees ook:750 Bavaria Babes voor Oranje!
Lees ook:De Gooische Meisjes uit de kleren in Playboy
Lees ook:Video: Bavaria Dutchy Dress babes werden hierom gearresteerd

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “De Bavaria Babes weer opgepakt!

  1. Suzan

    Dit is echt de stunt van de eeuw!

      /   Reply  / 
  2. Ron

    Goed zo!!! En nu hoop ik dat die aandachtverslaafde sletjes in de bak worden gegooid (dan kunnen ze alle aandacht krijgen die ze ooit wensten)

      /   Reply  / 
    1. Eric

      ach maak je niet zo druk.

        /   Reply  / 
  3. Anton

    Tja de fifa moet wat doen om in het vervolg hun exclusiviteitscontracten van miljoenen veilig te stellen!

      /   Reply  / 
  4. Ozzie

    KNVB en Heineken hebben in deze een duistere en laaghartige vinger in de pap gehad; alsof de FIFA in een vol stadium een paar oranje meiden kan ontwaren en dan ook nog de link naar Bavaria kan leggen. Zij moeten wel getipt zijn! Wij als Nederlandse bevolking moeten er nog maar eens goed een nachtje over slapen of we wel de FIFA de WK in Nederland en Belgie moeten laten organiseren…en anders maar niet! Die organisatie is veeeeel te machtig!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>