Sylvia Geersen had iets met Badr Hari


Model Sylvia Geersen had zo’n jaar of drie geleden kortstondig iets met kickbokser Badr Hari. Dit heeft Sylvia bevestigd aan RTL Boulevard. Toen het programma Sylvia met de vraag confronteerde, liep ze eerst rood aan, maar wilde daarna toch reageren.

“Ik ben wel even met hem omgegaan ja, maar dat is heel erg kort”, liet ze het programma weten. Volgens Sylvia is Badr “best een lieve man”. Ze laat weten dat de vriend van Estelle goed voor haar was. “Ja, iedereen heeft zo zijn dingetjes toch.”

Begrip voor de vermeende actie van Badr Hari tegen Koen Everink tijdens Sensation White heeft Sylvia wel: “Als zo’n vent heel vervelend tegen je zegt op een feestje ‘Was Ruud z’n geld op?’ dan snap ik dat ‘ie hem een tik wil geven. Dat zou ik ook doen. Hij had het misschien alleen niet zo hard moeten doen…”

Volgens Sylvia gaat haar nieuwe vriend niet echt blij zijn met de bekentenis van het model: “Als mijn vriend dit terugziet, dan vermoordt ‘ie me dood.”

Foto: Angel Mulder

Lees ook:Weer aangifte tegen Badr Hari, nu officieel verdachte
Lees ook:Advocaat vraagt om opheffing hechtenis Badr Hari
Lees ook:OM wil Badr Hari voor 4 jaar achter de tralies
Lees ook:Bram Moszkowicz staat Estelle Gullit bij in zaak Badr Hari
Lees ook:Badr Hari aangewezen als schuldige door medeverdachte

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>