Video: Victoria Beckham kan lachen!

Breaking news! Victoria Beckham kan lachen! Lijkt ons totaal onbelangrijk, maar voormalig voetballer David Beckham wilde de wereld laten weten dat glamourbabe Vic, die normaal vrij emotieloos door het leven gaat, toch echt kan lachen en deelde een foto van een lachende Victoria op Twitter en Facebook. Zie de video.

Lees ook:Victoria Beckham is zwanger!
Lees ook:Dochter voor de Beckhams: Harper Seven
Lees ook:Victoria Beckham editie van de Range Rover
Lees ook:Victoria Beckham naakt (en zwanger) op cover Vogue
Lees ook:‘Ik ben een normale moeder’ zegt Victoria Beckham

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>